eMAG Black Friday 2017 începe. Iată produsele reduse care te-ar putea interesa

eMAG dă startul celor mai mari reduceri din an. De Black Friday-ul acesta au anunțat reduceri masive și stocuri mai mari, iar printre milioanele de produse reduse s-ar putea ca unele din lista de mai jos să-ți facă cu ochiul. » 1.000 de telefoane Samsung Galaxy S7 de 32 GB la doar 1.499,99 lei; » 500 de Xbox One Slim de 500 GB la 599.99 lei; » 500 de laptopuri Lenovo IdeaPad (2 GB, 500 GB pe hard disk, procesor Intel Celeron N3060, ecran de 15,6 inch) la doar 499,99 lei; » 1.000 de televizoare LED Nei (81 cm, rezoluție

Un film vechi, dar bun

Cauți un film care să te prindă din primele momente, să fie și amuzant și psihologic și dramatic? Avem o propunere pentru voi! Good Will Hunting (1997) aduce pentru voi povestea unui geniu într-un context atipic. Will (Matt Damon) face parte dintr-o gașcă de cartier unde se împrietenește cu Chuckie (Ben Affleck) și, bonus, deține și cu un cazier bogat. Este reținut de mai multe ori, dar de fiecare dată reușește să convingă judecătorul că totul a fost o greșeală și în viitor lucrurile se vor îndrepta… dar o va face? Atunci când acesta era angajat la o facultate pentru

Black Friday 2017 la eMAG – tot ce trebuie să știi

Mai e puțin timp și urmează ziua cu cele mai mari și multe reduceri din an pe site-ul eMAG. Vineri, 17 noiembrie, va fi Black Friday la eMAG, iar cei de la companie s-au pregătit din timp. Tot ei estimează faptul că, în medie, un client va achiziționa 3-4 produse, iar suma totală a produselor vândute pe data de 17 noiembrie va fi de peste 75 de milioane de euro. Reducerile totale vor fi de peste 40 de milioane de euro pentru peste 2 milioane de produse disponibile pe eMAG și comercializate de către aceștia și de către cei peste

Rezultatele Alibaba de Singles Day (Black Friday-ul chinezesc)

Alibaba este cel mai mare site care se ocupă cu vânzarea produselor electronice. Este, ca o comparație, un fel de eMAG al Chinei, însă unul la dimensiunile statului la care se raportează. Astfel încât, dacă eMAG are 2.000 de angajați în cele 4 țări în care activează (România, Bulgaria, Ungaria și Polonia) și se raportează la un public de aproximativ 74 de milioane de locuitori, Alibaba are peste 50.000 de angajați și se raportează la peste 1 miliard 350 de milioane de locuitori. Pe data de 11 noiembrie, adică alaltăieri, a avut loc Singles Day, un fel de BF chinezesc.

Robot cu cetățenie arabă decapitat

În Arabia Saudită numărul de roboți-cetățeni a fost redus la zero, după ce Sophia –robotul, a fost decapitată într-o piață publică din Riyadh.   Sophia, robotul, a fost devenit din ce  în ce mai cunoscută în urma unor declarații privind cetățenia ei. Aceasta urma să fie executată după ce un grup de bărbați furioși au târât-o pe străzi pentru o execuție publică, stabilind încă un nou nivel de ,,progres”. Mulțimea a început să arunce cu pietre în ea, însă după ce au descoperit că exoscheletul din fibră de carbon era mai durabil decât au crezut, au legat un lanț în

Cum se desfășoară Black Friday în România la eMAG, Altex și Flanco

Black Friday a luat amploare la noi nu de foarte mulți ani, iar de atunci a suferit modificări majore din cauza goanei după bani a marilor magazine. Dacă la început Black Friday avea loc în ultima zi de vineri a lunii noiembrie și însemna o zi de reduceri masive, acum Black Friday a luat o mulțime de alte forme: unele magazine au Black Friday în fiecare anotimp (Altex), la altele Black Friday durează aproape o lună (Flanco), iar unele magazine respectă pe jumătate tradiția Black Friday, în sensul că la ele Black Friday durează o singură zi, vinerea, însă nu

Rezultatele magnaților (Google, Amazon, Facebook, Apple și Microsoft) în trimestrul 3 2017

Trimestrul 3 al anului 2017 (care cuprinde lunile iulie, august și septembrie) a fost unul bun pentru toți cei 5 magnați precizați în titlu. A fost foarte profitabil pentru Apple și Facebook, gigantul din urmă având o creștere a profitului cu 79%, iar pentru Amazon a reprezentat o creștere a vânzărilor cu o treime față de aceeași perioadă a anului trecut. Odată cu achiziția Whole Foods, Amazon și-a crescut numărul de angajați cu 77%, iar în al 4-lea trimestru presimt că va avea un profit masiv, mai ales datorită sărbătorilor de iarnă. În polul opus, Facebook se confruntă cu o

Tesla a pierdut în ultimul trimestru aproximativ 671 milioane de dolari

Cred că foarte mulți dintre voi ați auzit în ultimii ani o mulțime de știri în legătură cu Elon Musk și realizările companiei acestuia – Tesla. Compania a avut o perioadă foarte bună de-a lungul timpului, a avut o mulțime de realizări notabile și a avut un profit impresionant. Însă lucrurile nu pot merge bine pentru totdeauna. Companiei i-a mers foarte prost în ultimul trimestru și a avut o pierdere de 671 de milioane de dolari, iar lucrurile rele pentru Tesla nu se opresc aici. Deși compania a promis că până la sfârșitul acestui an va ajunge să producă 5000

Qualcomm ar putea fi cumpărat pentru peste 100 de miliarde de dolari

În urma anunțurilor făcute de către Apple, în care au declarat că de anul viitor vor încheia colaborarea cu Qualcomm, se pare că a apărut o companie interesată de achiziția Qualcomm. Broadcom vrea să cumpere această companie pentru suma de 103,2 miliarde de dolari + acțiuni pentru întreaga companie, ori, dacă Qualcomm nu prezintă niciun interes pentru această ofertă, cei de la Broadcom sunt dispuși să ofere 70 de dolari / acțiune (cu 15,26 de dolari mai mult decât prețul actual). Dacă compania prezintă interes pentru a doua variantă, atunci va primi 60 de dolari cash și 10 dolari în

10 descoperiri uimitoare facute de Google Earth si Maps

Cu Google Earth si Maps poti explora orice locatie din lume si din univers avand la dispozitie imagini din satelit la rezolutie maxima.

Vezi cele 10 descoperiri uimitoare pe care Google Earth si Maps le-au facut cunoscute utilizatorilor.

1.In 2003, un feribot bolivian s-a scufundat in Sudan. Epava nu a fost gasita nici pana astazi insa imaginea ei, surprinsa de Google Maps, este una dintre cele mai cautate pe platforma online.

2.Padurea tropicala de pe Muntele Mabu a fost descoperita de oamenii de stiinta de la Gradina Botanica Roiala din satul Kew, Londra, care au folosit Google Earth pentru a cauta sectiuni ridicate de pe continentul african si care s-a dovedit a fi cea mai mare padure tropicala din Africa de Sud.

3.Programatorul italian Luca Mori a studiat hartile propriului oras cand a descoperit o forma larga si ovala in apropiere de Parma. Intr-un final, a concluzionat ca imaginea reprezinta ramasitele unui rau antic si curtea interioara a unui sat roman.

4.Terenul minat din Cambodgia a fost descoperit de The HALO Trust, cea mai mare organizatie umanitara de deminare care a utilizat Google Earth pentru a analiza zonele afectate de mina din Cambodgia si Angola. Cea mai afectata zona este cea dintre Cambodgia si Thailanda, asa cum se vede in imagine.


5.Noi stramosi hominizi au fost descoperiti de profesorul Lee Berger de la Universitatea Witswatersrand din Africa de Sud care a gasit 600 de grote si depozite de fosile intr-o zona cunoscuta sub numele de Leaganul Umanitatii. Profesorul crede ca cei doi scheleti conservati foarte bine de aproape 2 milioane de ani sunt cei mai importanti, demonstrand existenta unei alte specii de predecesori umani.

6.In timp ce se uita pe imaginile din satelit oferite de Google Earth, un cercetator italian a descoperit acest crater, care poate fi cel mai bine pastrat din lume. Un cerc de roci de baza au pastrat foarte bine forma Craterului Kamil in ciuda faptului ca in mod normal craterele se erodeaza odata cu trecerea timpului.

7.Imaginea neobisnuia din apa a fost raportata in 2009 in apropierea raului Teifi. Doctorul Ziggy Otto de la Colegiul Pembrokeshire a descoperit ca o comunitate din Wales a construit o structura de 850 picioare pentru a atrage pestii in capcana in secolului XI.

8.Situri arheologice si morminte au fost descoperite in Arabia Saudita cu ajutorul lui Google Earth de catre profesorul David Kennedy de la Universitatea din Est, Australia. Profesorul a finalizat descoperirile cu mii de morminte si situri care ar putea fi vechi de 9.000 de ani.

9.Caluti de mare pitici au putut fi vazuti cu ajutorul Google Maps subacvatic, permitand utilizatorilor sa exploreze profunzimile oceanului. Studiul subacvatic numit Catlin Seaview a dezvaluit un calut de mare foarte mic la mai mult de 300 de picioare adancime in apele australiene, fiind pentru prima data descoperiti aici.

10.Orasul scufundat Atlantis ar fi fost tinta speculatiilor in 2009, cand in Coasta de Nord a Africii s-ar fi descoperit strazile acestui oras. Google a dezamagit exploratorii, explicand ca grilajul a fost facut de detectorul sonic pentru obiecte subacvatice care colecta date pentru harti. De atunci, o harta updatata nu mai arata niciun semn al Atlantisului.

Sursa: Mashable

Reply