eMAG Black Friday 2017 începe. Iată produsele reduse care te-ar putea interesa

eMAG dă startul celor mai mari reduceri din an. De Black Friday-ul acesta au anunțat reduceri masive și stocuri mai mari, iar printre milioanele de produse reduse s-ar putea ca unele din lista de mai jos să-ți facă cu ochiul. » 1.000 de telefoane Samsung Galaxy S7 de 32 GB la doar 1.499,99 lei; » 500 de Xbox One Slim de 500 GB la 599.99 lei; » 500 de laptopuri Lenovo IdeaPad (2 GB, 500 GB pe hard disk, procesor Intel Celeron N3060, ecran de 15,6 inch) la doar 499,99 lei; » 1.000 de televizoare LED Nei (81 cm, rezoluție

Un film vechi, dar bun

Cauți un film care să te prindă din primele momente, să fie și amuzant și psihologic și dramatic? Avem o propunere pentru voi! Good Will Hunting (1997) aduce pentru voi povestea unui geniu într-un context atipic. Will (Matt Damon) face parte dintr-o gașcă de cartier unde se împrietenește cu Chuckie (Ben Affleck) și, bonus, deține și cu un cazier bogat. Este reținut de mai multe ori, dar de fiecare dată reușește să convingă judecătorul că totul a fost o greșeală și în viitor lucrurile se vor îndrepta… dar o va face? Atunci când acesta era angajat la o facultate pentru

Black Friday 2017 la eMAG – tot ce trebuie să știi

Mai e puțin timp și urmează ziua cu cele mai mari și multe reduceri din an pe site-ul eMAG. Vineri, 17 noiembrie, va fi Black Friday la eMAG, iar cei de la companie s-au pregătit din timp. Tot ei estimează faptul că, în medie, un client va achiziționa 3-4 produse, iar suma totală a produselor vândute pe data de 17 noiembrie va fi de peste 75 de milioane de euro. Reducerile totale vor fi de peste 40 de milioane de euro pentru peste 2 milioane de produse disponibile pe eMAG și comercializate de către aceștia și de către cei peste

Rezultatele Alibaba de Singles Day (Black Friday-ul chinezesc)

Alibaba este cel mai mare site care se ocupă cu vânzarea produselor electronice. Este, ca o comparație, un fel de eMAG al Chinei, însă unul la dimensiunile statului la care se raportează. Astfel încât, dacă eMAG are 2.000 de angajați în cele 4 țări în care activează (România, Bulgaria, Ungaria și Polonia) și se raportează la un public de aproximativ 74 de milioane de locuitori, Alibaba are peste 50.000 de angajați și se raportează la peste 1 miliard 350 de milioane de locuitori. Pe data de 11 noiembrie, adică alaltăieri, a avut loc Singles Day, un fel de BF chinezesc.

Robot cu cetățenie arabă decapitat

În Arabia Saudită numărul de roboți-cetățeni a fost redus la zero, după ce Sophia –robotul, a fost decapitată într-o piață publică din Riyadh.   Sophia, robotul, a fost devenit din ce  în ce mai cunoscută în urma unor declarații privind cetățenia ei. Aceasta urma să fie executată după ce un grup de bărbați furioși au târât-o pe străzi pentru o execuție publică, stabilind încă un nou nivel de ,,progres”. Mulțimea a început să arunce cu pietre în ea, însă după ce au descoperit că exoscheletul din fibră de carbon era mai durabil decât au crezut, au legat un lanț în

Cum se desfășoară Black Friday în România la eMAG, Altex și Flanco

Black Friday a luat amploare la noi nu de foarte mulți ani, iar de atunci a suferit modificări majore din cauza goanei după bani a marilor magazine. Dacă la început Black Friday avea loc în ultima zi de vineri a lunii noiembrie și însemna o zi de reduceri masive, acum Black Friday a luat o mulțime de alte forme: unele magazine au Black Friday în fiecare anotimp (Altex), la altele Black Friday durează aproape o lună (Flanco), iar unele magazine respectă pe jumătate tradiția Black Friday, în sensul că la ele Black Friday durează o singură zi, vinerea, însă nu

Rezultatele magnaților (Google, Amazon, Facebook, Apple și Microsoft) în trimestrul 3 2017

Trimestrul 3 al anului 2017 (care cuprinde lunile iulie, august și septembrie) a fost unul bun pentru toți cei 5 magnați precizați în titlu. A fost foarte profitabil pentru Apple și Facebook, gigantul din urmă având o creștere a profitului cu 79%, iar pentru Amazon a reprezentat o creștere a vânzărilor cu o treime față de aceeași perioadă a anului trecut. Odată cu achiziția Whole Foods, Amazon și-a crescut numărul de angajați cu 77%, iar în al 4-lea trimestru presimt că va avea un profit masiv, mai ales datorită sărbătorilor de iarnă. În polul opus, Facebook se confruntă cu o

Tesla a pierdut în ultimul trimestru aproximativ 671 milioane de dolari

Cred că foarte mulți dintre voi ați auzit în ultimii ani o mulțime de știri în legătură cu Elon Musk și realizările companiei acestuia – Tesla. Compania a avut o perioadă foarte bună de-a lungul timpului, a avut o mulțime de realizări notabile și a avut un profit impresionant. Însă lucrurile nu pot merge bine pentru totdeauna. Companiei i-a mers foarte prost în ultimul trimestru și a avut o pierdere de 671 de milioane de dolari, iar lucrurile rele pentru Tesla nu se opresc aici. Deși compania a promis că până la sfârșitul acestui an va ajunge să producă 5000

Qualcomm ar putea fi cumpărat pentru peste 100 de miliarde de dolari

În urma anunțurilor făcute de către Apple, în care au declarat că de anul viitor vor încheia colaborarea cu Qualcomm, se pare că a apărut o companie interesată de achiziția Qualcomm. Broadcom vrea să cumpere această companie pentru suma de 103,2 miliarde de dolari + acțiuni pentru întreaga companie, ori, dacă Qualcomm nu prezintă niciun interes pentru această ofertă, cei de la Broadcom sunt dispuși să ofere 70 de dolari / acțiune (cu 15,26 de dolari mai mult decât prețul actual). Dacă compania prezintă interes pentru a doua variantă, atunci va primi 60 de dolari cash și 10 dolari în

A fi sau a nu fi advertiser?

Tineri care visează să facă parte dintr-o echipă de creație sau de strategie a marilor agenții de publicitate din România sau din alte țări trebuie să țină cont de mai multe aspecte legate de primul interviu. A fi sau a nu fi advertiser? Cum ajungi să îți îndeplinești visul?

Ți-ai trimis CV-ul la mai multe agenții de publicitate de care ești interesat. Ai reușit să treci de prima etapă de selecție și să te califici pentru interviu. În continuare, trebuie să fii pregătit să faci tot ce este posibil pentru a convinge comisia că ești omul de care au nevoie pe acel post.

Leslie Kay și Hillary Black, cofondatori ai companiei de talent management „Kay & Black”, au declarat într-un interviu acordat publicației Adweek că studenții sunt capabili să facă față cerințelor agențiilor. Totodată, aceștia nu sunt pregătiți să dovedească dobândirea abilităților necesare în cadrul unui interviu sau prin realizarea unui portofoliu.

„Candidații trebuie să știe cum să se prezinte și cum să se promoveze, dar să fie modești în același timp, în cadrul unui interviu”, declară Leslie Kay.

În urma interviului, Adweek a strâns mai multe informații legate de ceea ce-și doresc agențiile de publicitate de la candidați pentru posturile vacante.

Dacă aplici pentru un post de graphic designer, copywriter sau director creativ, va fi necesar un portofoliu. Selecția proiectelor trebuie să fie făcută în funcție de relevanța materialelor.

„Arată-le care sunt cele mai bune proiecte ale tale și selectează-le în funcție de calitate, nu pune foarte multe materiale, doar pentru a completa un număr”, adaugă Leslie Kay.

Directoarea de la Kirshenbaum Bond Seneca, Angela Renfroe, consideră că ajustarea contactelor pe care le are un candidat poate fi utilă. Lista persoanelor cu care ești conectat pe LinkedIn poate fi o sursă bună de informare. Nu știi niciodată când întâlnești pe platformă un fost coleg de facultate și poți afla care sunt standardele și reperele necesare, pentru a te angaja la o agenție, unde alți oameni din generația ta au reușit.

Înainte să te duci la interviu, fă un research detaliat, privind activitatea recentă a agenției. Nu te poți duce la ei, să le spui că visezi să ajungi să lucrezi pentru concurență cândva sau pentru o companie cu care ei au avut un conflict recent.

„Sunt mult mai interesată de candidații care dovedesc că pot aduce o reală contribuție în companie”, a declarat Sedef Onar, reprezentant al echipei de recrutare din cadrul 72andSunny.

„Ei pot arăta că știu despre ce este vorba, prin modul în care se raportează la task-urile lor. Cum poți aplica eficient ceea ce ai învățat?”, adaugă Sedef.

Oricât ar părea de ciudat la prima vedere, este necesar să pui întrebări. Chiar dacă ești la un interviu, te poți arăta interesat de ceea ce se întâmplă în agenție, de echipă și de proiecte. Managerul BBH consideră că este bine să pui întrebări și chiar să te pregătești din timp în legătură cu ele. Nu întreba de vacanțe și de bani, ci de oportunitățile pe care le oferă compania și de marile provocări din postura de angajat al ei.

Deseori, candidații se duc la interviu și încearcă să convingă evaluatorii de identificarea cu agenția, de la personalitate și valori, până la convingeri comune și viziune profesională. Autenticitatea se pierde, iar tinerii ratează șansa de a ieși din zona mediocră și de a se poziționa fermi în fața potențialilor colegi de echipă, originali și încrezători în propria viziune.

 

 

Surse poze:

https://channelinstincts.com/

http://www.valleybiggs.com/

http://www.inmarcadvertising.com/

 

 

Reply