Patronul Canal 33, Alexandru Răducanu, va intra în Cartea Recordurilor cu cel mai lung talk show din lume: 72 ore și 18 minute!

Cel mai lung talk show de televiziune din lume a avut loc în România! Timp de mai bine de 72 de ore, patronul Canal 33, Alexandru Răducanu, a moderat fără întrerupere un talk show în care au fost invitate aproape 100 de personalități din economie, cultură, antreprenoriat, politică, jurnalism, sport, dezvoltare personală, spiritualitate. Performanța omului de televiziune Alexandru Răducanu reprezintă, de departe, cel mai important eveniment TV din România din ultima perioadă. Emisiunea-eveniment a început sâmbătă 14 martie ora 8 și s-a încheiat trei zile mai tîrziu, marți 17 martie, la câteva minute după ora 8. Încheierea cu succes a

”Les miserables” de Ladj Ly – un apel la trezire

Revelația incontestabilă a festivalului Cannes 2019 și reprezentant al Franței în competiția oficială a Oscarurilor din acest an la categoria ”Cel mai bun film străin”, filmul de debut al lui Ladj Ly, ”Les miserables”, este mai întâi de toate purtătorul unui mesaj social și umanist. Filmul este construit în jurul indemnului la unitate, asumare și responsabilizare într-o lume din ce în ce mai corodata de tensiuni și conflicte.  ‘‘Je fais appel à votre esprit d’équipe. La cohésion. Sans cohésion, pas d’équipe. Et sans équipe, on est seuls.” (‘‘ Fac apel la spiritul vostru de echipa, la coeziune. Căci fără coeziune

Tipuri de fraude cu cartele SIM

Cum se fură în zilele noastre? Prin mecanisme multiple: prin diverse mecanisme informatice, prin şantaj online, prin alte metode îndelung uzitate în societatea românească.   Pot fi fraudaţi nu numai clienţii finali ci şi firmele de telefonie sau firmele care furnizează diverse servicii de conţinut. Cum? Fiind şi primul şi ultimul pe lanţul de distribuţie. Presupunem că un client oarecare îşi cumpără o cartelă SIM. Îi schimbă planul tarifar de la cartelă la abonament şi începe să trimită SMS-uri cu suprataxă. Sau apelează numere cu  suprataxă (SVA). Numerele cu suprataxa sunt deschise pentru diverse tipuri de conţinut, cu diverşi furnizori.

CEDO stabilește criteriile pentru inregistrarea cartelelor pre-pay. Ce invatam?

La data de 30.01.2020, CEDO a decis intr-un caz impotriva Germaniei ca nu exista o incalcare a dreptului la viata privata in cazul legii germane de obligare a cetatenilor de inregistrare a datelor personale pentru cartele SIM pre-pay. Daca cititi doar titlul, s-ar putea sa se inteleaga ca CEDO da un “cec in alb”, iar legea romaneasca (care nu este nici pe departe similara – OUG 69/2019) ar trebuie sa fie OK. Povestea este insa mult mai complicata, si doar citirea intregii argumentatii si a contextului ne poate releva ceea ce deja indicam inclusiv in amicus-curiae trimis in noiembrie 2019

Cazul Caracal produce victime și în media: România TV și Antena 1 amendate de CNA

Consiliul Național al Audiovizualuluia a amendat posturile de televiziune România TV și Antena 1 pentru acuzații nefondate aduse în cadrul emisiunilor realizate de cele două televiziuni, referitoare la cazul Caracal. Analizând reclamațiile primite, CNA a monitorizat emisiunile de știri și dezbateri din intervalul 20 septembrie – 21 octombrie 2019, constatând încălcarea dreptului fiecărei persoane la propria imagine, prevăzut în Codul de reglementare a conținutului audiovizual, Amenzi aplicate de CNA Cea mai mare amendă a fost îmcasată de România TV, 25.000 lei, pentru emisiunea „Breaking News” difuzată în data de 18.10.2019, în timp ce Antena 1 a scăpat cu ”doar” 10.000

Industria de turism, influențată radical de tehnologiile mobile

Profesioniștii industrei de turism și călătorii s-au reunit la București în cadrul unui eveniment Amadeus Executive Event. Dezbaterile avute în cadrul acestui eveniment s-au centrat în jurul schimbărilor radicale pe care noile tehnologii le-au adus industriei. În 2018 erau 4 miliarde de utilizatori ai Internetului, dintre aceștia peste 3 miliarde folosind rețelele sociale. În acest context, un lucru important de subliniat este că în influențarea deciziilor luate de utilizatori, prietenii sunt de două ori mai influenți decât celebritățile și factorii de opinie. Tehnologia informației devine o componentă de bază, în toate domeniile industriei, iar adopția se realizează într-un ritm accelerat.

Mobil nelimitat proiect inedit al Telekom si Carrefour Romania

Cum au promis reprezentantii Telekom se extinde proiectul Mobil Nelimitat. Parteneriatul cu Carrefour Romania, ofera romanilor experiente deosebite in timp real. Proiectul extins in reteaua de magazine Carrefour Romania doreste sa aduca mai aproape de clienti cele mai bune si mai rapide servicii de telefonie si in acelasi timp acces la internet nelimitat. Prin acest proiect clientii se pot abona la serviciile Telekom in mai putin de 5 minute. Pasii ce trebuie urmati sunt simplii si rapid de indeplinit. Serviciul este unul inovator, intrucat permite achizitionarea de servicii prin contracte cu perioade nelimitate, astfel beneficiarii nu mai sunt conditionati prin

Modificari privind localizarea terminalelor mobile

Curtea de Justitie  UE a decis ca companiile din domeniul Telecomunicatiilor sa transmita serviciilor de urgenta detalii legate de localizarea terminalelor conectate prin numarul de urgente european 112, chiar daca acestea nu sunt au cartele SIM integrate. Masura a fost luata dupa un lung proces, intentat de rudele unei adolescente de 17 ani  din Lituania care a fost rapita si ucisa, in 2013. Fata contactase numarul de urgenta 112 insa din pricina procedurilor birocratice nu a putut identificata.  Conform asociatiei EENA, numarul de urgenta 112 nu poate fi apelat in opt state ale Uniunii Europene, daca terminalele nu sunt prevazute

Romania, Germania, Italia, Austria si Ungaria au inceput implementarea tehnologiei 5G

Tehnologia 5G de mare viteza va fi disponibila cu 1 ianuarie 2020 in cateva dintre statele membre ale UE. Conform lui Alexandru Petrescu, ministrul Comunicatiilor si Societatii Informationale, parcursul de implementare se desfasoara conform planului. In cadrul unei conferinte pe teme de securitate, acesta a declarat: ”…autoritatea care are responsabilitatea in ceea ce priveste parcursul licitatiei pentru alocare frecventelor de 5G (Autoritatea Nationala pentru Administrare si Reglementare in Comunicatii – ANCOM, n.r.) a demarat deja procesul de consultare publica chiar pe site-ul institutiei. Parcursul este in desfasurare conform planului pe care noi ni l-am asumat si asteptam ca, pana la

Aproape totul despre optimizarea site-urilor

Cu SEO devii cunoscut pe intreg globul

O buna optimizare te face cunoscut in intreaga lume

Deoarece din ce in ce multe site-uri si afaceri online urmaresc sa atraga cat mai mult atentia unor potentiali noi clienti, cautarea pe internet a devenit foarte importanta. Pentru aceasta, exista o intreaga industrie dedicata modului de optimizare a site-ului pentru a putea fi gasit cat mai repede si usor prin motoarele de cautare.

Carolyn Shelby, in prezent manager Web Experience la United Way of Metropolitan Chicago, concretizeaza perfect: “Cel mai important lucru pe care oamenii trebuie sa stie /sa-si aminteasca este faptul ca un site foarte bine optimizat furnizeaza o baza solida pentru toate celelalte promotii/reclame/eforturi de marketing care  formeaza brand-ul si traficul site-ului”.

Cum facem ca site-ul nostru sa aiba o vizibilitate cat mai mare in rezultatele motoarelor de cautare?

SEM  este un subiect complex care se refera la optimizarea motorului de cautare (SEO), dar, de asemenea, include utilizarea reclamelor platite si publicitatii contextuale cu scopul de a aduce articolele site-ului sau paginile cu produse in rezultatele afisate de motorul de cautare.

Marile organizatii precum Forrester Research si Search Engine Marketing Professionals Organization admit ca SEM este un termen “umbrela”, care include atat SEO cat si cautarea platita.

Vom prezenta unele dintre cheile si practicile cele mai utilizate pentru optimizarea site-ului pentru cautare:

1. Sa ne familiarizam cu SEO ceea ce ne va ajuta ca site-ul nostru sa fie usor de descoperit in rezultatele cautarii;

2. Evaluarea site-ului prin instrumentul Website Grader care ne instiinteaza unde site-ul nostru este optimizat pentru SEM si unde nu.

3. Repara ceea ce Website Grader te instiinteaza ca fiind punctele slabe ale site-ului tau si apoi treci mai departe.

4. Utilizeaza software si plugins CMS care sunt deja optimizate SEM cum ar fi WordPress, Drupal sau Zen Cart. Exceptie ar face situatia in care detii o companie foarte mare care isi permite sa personalizeze fiecare aspect al site-ului tau.

5. Testeaza PPC (Plata pe click) si strategiile de aparitie a paginilor care iti conduc traficul catre site-ul tau. De asemenea, e util sa urmaresti statisticile care iti arata ce reclame iti aduc cel mai mult trafic si sa atragi cat mai multi utilizatori frecventi. Google Analytics iti va oferi statistici care sa iti arate daca vizitatorii stau pe site sau doar sar de la o pagina la alta.

6. Introducerea linkurilor inca primeaza. Indiferent de cate puncte slabe are site-ul tau, introducerea a cat mai multor link-uri poate depasi acest stadiu si sa iti aduca site-ul la un rank cat mai bun.

Concluziile ar fi ca parteneriatul cu alte site-uri web, cererea de link-uri si crearea unui continut pe care altii sa-l acceseze reprezinta prioritatea de top al unui rank cat mai mare. (Mashable)

2 Comments

  1. anunturi suceava Răspunde
  2. Descarca Filme Răspunde

Reply