Tesla Semi – primul camion electric

Pe piața camioanelor s-ar putea să apară un nou lider, și anume Tesla. Compania va lansa primul camion electric din lume, care este de-a dreptul impresionant. Elon Musk a prezentat acest camion drept un vehicul capabil să parcurgă 800 de kilometri după o singură încărcare, să transporte 36 de tone de marfă și să atingă 100 km/oră în 20 de secunde cu încărcătură maximă, respectiv 100 km/oră în doar 5 secunde fără încărcătură. Tesla Semi este dotat cu 4 motoare electrice independente, are acumulatori imenși și puternici, iar datorită tehnologiei Tesla MegaChargers, camionul poate să parcurgă 640 de kilometri după

eMAG Black Friday 2017 începe. Iată produsele reduse care te-ar putea interesa

eMAG dă startul celor mai mari reduceri din an. De Black Friday-ul acesta au anunțat reduceri masive și stocuri mai mari, iar printre milioanele de produse reduse s-ar putea ca unele din lista de mai jos să-ți facă cu ochiul. » 1.000 de telefoane Samsung Galaxy S7 de 32 GB la doar 1.499,99 lei; » 500 de Xbox One Slim de 500 GB la 599.99 lei; » 500 de laptopuri Lenovo IdeaPad (2 GB, 500 GB pe hard disk, procesor Intel Celeron N3060, ecran de 15,6 inch) la doar 499,99 lei; » 1.000 de televizoare LED Nei (81 cm, rezoluție

Un film vechi, dar bun

Cauți un film care să te prindă din primele momente, să fie și amuzant și psihologic și dramatic? Avem o propunere pentru voi! Good Will Hunting (1997) aduce pentru voi povestea unui geniu într-un context atipic. Will (Matt Damon) face parte dintr-o gașcă de cartier unde se împrietenește cu Chuckie (Ben Affleck) și, bonus, deține și cu un cazier bogat. Este reținut de mai multe ori, dar de fiecare dată reușește să convingă judecătorul că totul a fost o greșeală și în viitor lucrurile se vor îndrepta… dar o va face? Atunci când acesta era angajat la o facultate pentru

Black Friday 2017 la eMAG – tot ce trebuie să știi

Mai e puțin timp și urmează ziua cu cele mai mari și multe reduceri din an pe site-ul eMAG. Vineri, 17 noiembrie, va fi Black Friday la eMAG, iar cei de la companie s-au pregătit din timp. Tot ei estimează faptul că, în medie, un client va achiziționa 3-4 produse, iar suma totală a produselor vândute pe data de 17 noiembrie va fi de peste 75 de milioane de euro. Reducerile totale vor fi de peste 40 de milioane de euro pentru peste 2 milioane de produse disponibile pe eMAG și comercializate de către aceștia și de către cei peste

Rezultatele Alibaba de Singles Day (Black Friday-ul chinezesc)

Alibaba este cel mai mare site care se ocupă cu vânzarea produselor electronice. Este, ca o comparație, un fel de eMAG al Chinei, însă unul la dimensiunile statului la care se raportează. Astfel încât, dacă eMAG are 2.000 de angajați în cele 4 țări în care activează (România, Bulgaria, Ungaria și Polonia) și se raportează la un public de aproximativ 74 de milioane de locuitori, Alibaba are peste 50.000 de angajați și se raportează la peste 1 miliard 350 de milioane de locuitori. Pe data de 11 noiembrie, adică alaltăieri, a avut loc Singles Day, un fel de BF chinezesc.

Robot cu cetățenie arabă decapitat

În Arabia Saudită numărul de roboți-cetățeni a fost redus la zero, după ce Sophia –robotul, a fost decapitată într-o piață publică din Riyadh.   Sophia, robotul, a fost devenit din ce  în ce mai cunoscută în urma unor declarații privind cetățenia ei. Aceasta urma să fie executată după ce un grup de bărbați furioși au târât-o pe străzi pentru o execuție publică, stabilind încă un nou nivel de ,,progres”. Mulțimea a început să arunce cu pietre în ea, însă după ce au descoperit că exoscheletul din fibră de carbon era mai durabil decât au crezut, au legat un lanț în

Cum se desfășoară Black Friday în România la eMAG, Altex și Flanco

Black Friday a luat amploare la noi nu de foarte mulți ani, iar de atunci a suferit modificări majore din cauza goanei după bani a marilor magazine. Dacă la început Black Friday avea loc în ultima zi de vineri a lunii noiembrie și însemna o zi de reduceri masive, acum Black Friday a luat o mulțime de alte forme: unele magazine au Black Friday în fiecare anotimp (Altex), la altele Black Friday durează aproape o lună (Flanco), iar unele magazine respectă pe jumătate tradiția Black Friday, în sensul că la ele Black Friday durează o singură zi, vinerea, însă nu

Rezultatele magnaților (Google, Amazon, Facebook, Apple și Microsoft) în trimestrul 3 2017

Trimestrul 3 al anului 2017 (care cuprinde lunile iulie, august și septembrie) a fost unul bun pentru toți cei 5 magnați precizați în titlu. A fost foarte profitabil pentru Apple și Facebook, gigantul din urmă având o creștere a profitului cu 79%, iar pentru Amazon a reprezentat o creștere a vânzărilor cu o treime față de aceeași perioadă a anului trecut. Odată cu achiziția Whole Foods, Amazon și-a crescut numărul de angajați cu 77%, iar în al 4-lea trimestru presimt că va avea un profit masiv, mai ales datorită sărbătorilor de iarnă. În polul opus, Facebook se confruntă cu o

Tesla a pierdut în ultimul trimestru aproximativ 671 milioane de dolari

Cred că foarte mulți dintre voi ați auzit în ultimii ani o mulțime de știri în legătură cu Elon Musk și realizările companiei acestuia – Tesla. Compania a avut o perioadă foarte bună de-a lungul timpului, a avut o mulțime de realizări notabile și a avut un profit impresionant. Însă lucrurile nu pot merge bine pentru totdeauna. Companiei i-a mers foarte prost în ultimul trimestru și a avut o pierdere de 671 de milioane de dolari, iar lucrurile rele pentru Tesla nu se opresc aici. Deși compania a promis că până la sfârșitul acestui an va ajunge să producă 5000

Cele mai bune filme ale anului 2016 conform Institutului American de Film

După ce am văzut unele dintre cele mai așteptate filme ale anului 2017 să facem un sum up al anului 2016.
Institutul de Film American a anunțat cele mai apreciate filme pe baza unor principii destul de importante și vitale: cel artistic și cultural. Multe dintre acestea nu au apărut pe ecranele din România, însă le așteptăm cu suspans. Așadar avem:
ARRIVAL

Un film ce pune în prim-plan necunoscutul și teama omului față de orice lucru ce îi este străin. Când apar niște nave spațiale în mai multe locuri de pe Pământ, Louise Banks (Amy Adams) subliniază această neputință a omului de a înțelege ce se întâmplă. Louise încearcă să comunice și să descopere limbajul extratereștrilor, însă acest lucru se va dovedi o adevărată provocare.
FENCES

Denzel Washington câștigător a două premii Oscar și Viola Davis, câștigătoarea a unui premiu Oscar, dau viață unor personaje complexe și pline de neajunsuri. Povestea este plasata în anii ’50 unde un tată (Denzel Washington) este pus la încercare de tot felul de evenimente, fiind descurajat și în plin declin. O familie unde adevăratele valori sunt testate și totul are o anumită semnificație.

 

HACKSAW RIDGE

Un film absolut incredibil, inspirat dintr-o poveste reală ce reușește să creeze sentimentul omului curajos în fața oricărui pericol, dar și a celui care îi este teamă de moarte. Recenzia filmului o puteți accesa aici.

 

HELL OR HIGH WATER

Doi frați, proaspăt ieșiți de la închisoare, decid să își achite datoriile prin planificarea atentă a unor jafuri. Aceștia erau înverșunați împotriva statului și singura metodă de a face rost de bani, într-un timp foarte scurt, era să ,,ia” acești bani chiar de la stat. ,,Good people do bad things fo good reasons” se pare că este esența filmului, unde principiile se schimbă după contextul în care se desfășoară propria viață.
LA LA LAND

G-E-N-I-A-L. Musicalul este readus la viață printr-o pereche incredibilă: Ryan Goslind și Emma Stone. Aceștia își cântă povestea, dansează și trăiesc propriile dorințe într-un mod palpitant, emoționant și plin de viață. Totul capătă noi valențe și dragostea devine un lucru atât de ușor de obținut, însă la fel de ușor de pierdut.

 

MANCHESTER BY THE SEA

Viața unui bărbat este dată peste cap după ce află că fratele lui a murit și va deveni tutorele nepotului său. Este pusă în paralel povestea unui tânăr ce își pierde tatăl, dar în același timp încearcă să descopere viața și, viața unui om matur, ce își rememorează anumite decizii din viață și încearcă să își accepte rolul de tutore. Cei doi încearcă să se descopere, să comunice și să se înțeleagă unul pe altul, acceptând pierderile din viața lor.

 

MOONLIGHT

Viața unui om este pusă sub lupă în trei etape: prima este cea a copilăriei, apoi cea a adolescenței și, cea din final, cea a maturității. Chiron, personajul principal, este nevoit să se adapteze, să îți suprime dorința de a fi iubit de mama lui și să reziste tentațiilor străzii. Încearcă să își creeze un mediu cât mai sigur, acest lucru fiind extrem de dificil având în vedere anturajul în care se află.

 

SILENCE

Martin Scorsese reușește să creioneze un alt film excepțional. Adrew Garfield este personajul central – Rotrigues. Acesta este un misionar catolic ce, împreună cu Garrpe (Adam Driver) încearcă să îl găsească pe mentorul lor pierdut. Într-o perioadă în care în Japonia catolicismul era interzis, cei doi își pun în pericol viața și încearcă să rămână credincioși principiilor lor.

 

SULLY

Tom Hancks și Aaron Eckhart sunt cei doi piloți care reușesc să salveze viețile tuturor pasagerilor de la bordul navei lor. Deși sunt prezentați drept eroii momentului, aceștia sunt puși sub acuzare pentru nerespectarea procedurilor și punerea în pericol a vieților pasagerilor. Întreg filmul se desfășoară în jurul capacității omului de a lua cele mai bune decizii, despre vulnerabilitatea acestuia și de cum ar trebui să reacționăm în situații de criză.
ZOOTOPIA

Visele există și în rândul necuvântătoarelor. Mai mult, acestea trăiesc într-un oraș denumit Zootopia. Atunci când Judy Hopps, un iepuraș mic dar cu vise mari, dorește să devină polițist pentru a restabili ordinea și siguranța din oraș, primește ocazia de a desluși cel mai ciudat dosar.
Un film ce reușește să surprindă stereotipurile din zilele noastre și să aducă o nuanță comică a lucrurilor.

Surse: www.youtube.com

www.imdb.com

www.amazon.com

Reply