Admiral, una dintre cele mai bune platforme cu jocuri de cazinou și pariuri sportive

Nu știu câți dintre voi ați auzit detalii despre Admiral, însă dacă sunteți pasionați de pariuri sportive și de jocuri de cazinou, atunci articolul ăsta a picat ca de minune pentru voi, asta fiindcă aici o să discut despre una dintre cele mai bune case de pariuri sportive online din țară. Deși Admiral a apărut pe piața online locală în luna iulie a anului trecut, se pare că platforma a adunat o mulțime de jucători în acest timp, care este unul relativ scurt. Platforma este autorizată, iar pasionații de pariuri sportive și de jocuri de noroc au intrat încă de

Una dintre cele mai mari greșeli făcute de către Facebook

Facebook a lansat în urmă cu 5 luni un algoritm care separă postările în care nu se investeau bani. Prin urmare, dacă nu băgai niciun ban în postările de pe pagina de facebook, atunci audiența ta era scăzută drastic, indiferent dacă aveai 100 de likeuri sau 300.000 de like-uri la pagină. Utilizatorii aveau două newsfeed-uri – Explore Feed și News Feed-ul normal. În primul dintre ele, oamenii găseau postările nepromovate, iar în cel de-al doilea, oamenii vedeau link-urile promovate și link-urile distribuite de prieteni. Aceasta schimbare a feed-urilor a fost disponibilă în 6 țări – Serbia, Slovacia, Sri Lanka, Bolivia,

Wonder Women ale României

Ne mândrim în fiecare zi cu voi – femeile, însă astăzi este o zi specială: este ziua voastră, a fiecăreia dintre voi și vrem să vă arătăm cât de mult însemnați pentru noi și pentru istorie. Tehnologia nu a fost din totdeauna, dar voi ați ajutat să devină ceea ce e. Fiecare femeie are un model profesional, însă puțini știu că de cele mai multe ori femeia în România a muncit de mult mai multe ori pentru realizările de-a lungul timpului, fiind propriul său model.   3 femei care ne-au impresionat și de care vrem să povestim astăzi:   Ana

Haz de necaz cu Telekom

Ieri s-au agitat o grămadă de oameni de pe internet, că vezi tu, a picat semnalul de la Telekom. Problema a persistat vreme de mai multe ore, de după-amiază până seara, iar în acest timp unii au ales să se enerveze și să nu câștige nimic, iar alții s-au decis să facă haz și să nu câștige nimic. Bine, poate ca să câștige niște like-uri pe facebook, adică tot nimic. Deși am crezut că grupul Junimea s-a dus de multă vreme, că au fost lăsați să între în el toți neamuzanții și au stricat hazul, se pare că prin grup

AȘA NU! Iată cum promovarea online nu este întotdeauna tocmai bună

Switch este un brand care deține 30 de magazine fizice prin Malaezia. Dorind să se afirme tot mai tare în fața celor peste 30 de milioane de locuitori ai țării asiatice, cei de la Switch s-au gândit că ar fi o idee bună să promoveze online niște reduceri substanțiale pentru 177 de produse, gândindu-se că astfel banii din reduceri ar asigura brandului o reclamă pe cinste. Și chiar au avut parte de o reclamă pe cinste, însă aceasta a fost, din păcate pentru ei, una foarte proastă. Și trebuie să înțelegem de ce. Că atunci când îți faci o expunere

5G la Jocurile Olimpice

Spectatorii de la Jocurile Olimpice de la Pyeongchang nu sunt doar obișnuiți să urmărească sporturile de iarnă, ci sunt și martorii celor mai performante jocuri olimpice din istorie. Companiile majore cum ar fi Samsung și Intel își dezvăluie tehnologia, inclusiv autovehiculele autonome, stațiile utile pentru realitățile virtuale și redarea video super-rapidă sunt și ele pe poziții. La cârma este 5G, tehnologia de rețea fără fir pe care utilizatorii de telefonie mobilă din întreaga lume au fost nerăbdători pentru a o adopta. Pyeongchang, un oraș cu doar 44.000 de persoane, a devenit în ultima perioadă unul dintre cele mai importante orașe.

Afaceri ECO pentru oraș

O jucărie de copii se transformă într-o opțiune de transport foarte atractivă pentru adulți. Orașele au nevoie de sisteme electrice precum scuterele, ca o alternativă accesibilă pentru a reduce traficul și poluarea aerului.   Scuterele electrice, care cântăresc între 30 și 40 de kilograme, ating viteze de aproximativ 25 km/h. Știm, nu este o viteză mare, însă pentru deplasarea în oraș este fix ceea ce ne trebuie! 🙂 De exemplu în luna septembrie, Santa Monica, California, a devenit primul oraș din S.U.A. care avea un serviciu de împărțire a scuterelor electrice. Utilizatorii găsesc și deblochează unul din cele peste 1000

Snapchat introduce noi feature-uri

Snapchat împărtășește (în sfârșit) rezultatele cu cei mai mulți utilizatori de profil, deoarece își intensifică eforturile de a concura cu Instagram.   Compania Snap a anunțat miercuri că va oferi utilizatorilor, precum celebrităților și bine cunoscuților social media influencers, mai multe informații despre modul în care postările lor sunt văzute de către ceilalți. Datele vor include vizionările totale de la Story și timpul petrecut de către utilizatorii Snapchat în vizionarea postărilor. Snapchat va oferi și defalcări în funcție de gen și poziția geografică. Anterior, vedetele și influențatorii au putut vedea numai vizionările totale pentru un Story actual pe Snapchat, o

Descarcă Overwatch gratuit

Overwatch este un joc interesant și foarte popular, iar după cum știți și voi, lucrurile bune costă mai mult. La fel și în cazul jocului Overwatch, este un joc bun, dar care costă 35 de dolari pe G2A, iar pe alte site-uri mai mult, l-am văzut chiar și la prețul de 50$. Unii nu vor să dea suma asta pe acest joc, nu sunt convinși că Overwatch își merită banii. Pentru ei am o veste bună. Cei de la Blizzard, creatorii acestui joc, au decis să ofere acces în mod gratuit la versiunea completă a Overwatch-ului, însă doar în perioada

Cum sa iti pregatesti echipa social media care sa iti promoveze imaginea online?

Ai nevoie de ponturi si sfaturi despre cum sa construiesti o echipa social media care sa se ocupe de prezenta companiei tale in mediul online?
Companiile s-au adaptat rapid trendului, vital pentru popularitatea brandului, de a fi prezente si in mediul online. ZDNet iti ofera unele informatii care iti pot fi de folos in aceasta directie.


In pas cu trendul au aparut si persoanele specializate pe social media care iti asigura o vizibilitate marita si o imagine pozitiva a brandului, adoptand diverse strategii de marketing.

In primul rand, ai nevoie de un plan prin care sa iti atragi persoane talentate si descurcarete care sa iti creeze o prezenta profesionala pe „internetul social”. Astfel, ai nevoie de un lider care sa conduca aceasta echipa si care sa aiba experienta in strategii de marketing menite sa construiasca un brand.

Echipa social media ar trebui sa fie familiarizata cu noile tehnologii si canale sociale, instrumente prin care se deruleaza campaniile online. Liderul echipei trebuie sa se asigure de implementarea de noi strategii pe care noul departament digital le identifica.

Persoanele din echipa se centreaza pe creearea, rafinarea si transmiterea mesajelor catre clienti prin noile tehnologii media si e necesar sa isi asume trei roluri: de creatori, directori si analisti.

Creatorii identifica directia in care sa se mearga si agentii de comunicare din jurul brandului. Acestia trebuie sa recunoasca ce functioneaza si ce ar fi un adevarat succes pe retelele sociale. Creatorii trebuie sa imparta responsabilitatea cu directorii care asigura interactiunea pe internetul social.

Directorii au rolul, pe de o parte, de manager al comunitatii in timp ce isi asuma si responsabilitatea pentru monitorizarea web-ului pentru toate continuturile pe care brandul le poate folosi sau din care poate sa invete.

In cele din urma, analistii nu sunt de neglijat intrucat ei se ocupa de datele pe care fanii si adeptii le creeaza. Acestia ajuta enorm echipa prin oferirea unor date pretioase privind comportamentul online al clientilor tinta, directionarea campaniilor si intelegerea greselilor.

De obicei, ai nevoie de persoane care iubesc provocarile, sunt potriviti pentru relatiile cu clientii si sunt doritori sa aduca idei si strategii noi care sa mentina compania pe valul progresului. Ar trebui sa fie persoane active pe social media si dispusi sa invete si sa se adapteze noilor canale de comunicare online.

Aceste roluri sunt pivotante si trebuie sa explorezi talentele pe care angajatii deja existenti le au. Daca bugetul iti limiteaza abilitatea de a angaja o echipa intreaga, exista instrumente de gestionare social media gratuite si premium care pot ajuta o echipa mica sa se descurce cu aceasta situatie pana cand compania este pregatita sa treaca la un alt nivel.

Reply