eMAG Black Friday 2017 începe. Iată produsele reduse care te-ar putea interesa

eMAG dă startul celor mai mari reduceri din an. De Black Friday-ul acesta au anunțat reduceri masive și stocuri mai mari, iar printre milioanele de produse reduse s-ar putea ca unele din lista de mai jos să-ți facă cu ochiul. » 1.000 de telefoane Samsung Galaxy S7 de 32 GB la doar 1.499,99 lei; » 500 de Xbox One Slim de 500 GB la 599.99 lei; » 500 de laptopuri Lenovo IdeaPad (2 GB, 500 GB pe hard disk, procesor Intel Celeron N3060, ecran de 15,6 inch) la doar 499,99 lei; » 1.000 de televizoare LED Nei (81 cm, rezoluție

Un film vechi, dar bun

Cauți un film care să te prindă din primele momente, să fie și amuzant și psihologic și dramatic? Avem o propunere pentru voi! Good Will Hunting (1997) aduce pentru voi povestea unui geniu într-un context atipic. Will (Matt Damon) face parte dintr-o gașcă de cartier unde se împrietenește cu Chuckie (Ben Affleck) și, bonus, deține și cu un cazier bogat. Este reținut de mai multe ori, dar de fiecare dată reușește să convingă judecătorul că totul a fost o greșeală și în viitor lucrurile se vor îndrepta… dar o va face? Atunci când acesta era angajat la o facultate pentru

Black Friday 2017 la eMAG – tot ce trebuie să știi

Mai e puțin timp și urmează ziua cu cele mai mari și multe reduceri din an pe site-ul eMAG. Vineri, 17 noiembrie, va fi Black Friday la eMAG, iar cei de la companie s-au pregătit din timp. Tot ei estimează faptul că, în medie, un client va achiziționa 3-4 produse, iar suma totală a produselor vândute pe data de 17 noiembrie va fi de peste 75 de milioane de euro. Reducerile totale vor fi de peste 40 de milioane de euro pentru peste 2 milioane de produse disponibile pe eMAG și comercializate de către aceștia și de către cei peste

Rezultatele Alibaba de Singles Day (Black Friday-ul chinezesc)

Alibaba este cel mai mare site care se ocupă cu vânzarea produselor electronice. Este, ca o comparație, un fel de eMAG al Chinei, însă unul la dimensiunile statului la care se raportează. Astfel încât, dacă eMAG are 2.000 de angajați în cele 4 țări în care activează (România, Bulgaria, Ungaria și Polonia) și se raportează la un public de aproximativ 74 de milioane de locuitori, Alibaba are peste 50.000 de angajați și se raportează la peste 1 miliard 350 de milioane de locuitori. Pe data de 11 noiembrie, adică alaltăieri, a avut loc Singles Day, un fel de BF chinezesc.

Robot cu cetățenie arabă decapitat

În Arabia Saudită numărul de roboți-cetățeni a fost redus la zero, după ce Sophia –robotul, a fost decapitată într-o piață publică din Riyadh.   Sophia, robotul, a fost devenit din ce  în ce mai cunoscută în urma unor declarații privind cetățenia ei. Aceasta urma să fie executată după ce un grup de bărbați furioși au târât-o pe străzi pentru o execuție publică, stabilind încă un nou nivel de ,,progres”. Mulțimea a început să arunce cu pietre în ea, însă după ce au descoperit că exoscheletul din fibră de carbon era mai durabil decât au crezut, au legat un lanț în

Cum se desfășoară Black Friday în România la eMAG, Altex și Flanco

Black Friday a luat amploare la noi nu de foarte mulți ani, iar de atunci a suferit modificări majore din cauza goanei după bani a marilor magazine. Dacă la început Black Friday avea loc în ultima zi de vineri a lunii noiembrie și însemna o zi de reduceri masive, acum Black Friday a luat o mulțime de alte forme: unele magazine au Black Friday în fiecare anotimp (Altex), la altele Black Friday durează aproape o lună (Flanco), iar unele magazine respectă pe jumătate tradiția Black Friday, în sensul că la ele Black Friday durează o singură zi, vinerea, însă nu

Rezultatele magnaților (Google, Amazon, Facebook, Apple și Microsoft) în trimestrul 3 2017

Trimestrul 3 al anului 2017 (care cuprinde lunile iulie, august și septembrie) a fost unul bun pentru toți cei 5 magnați precizați în titlu. A fost foarte profitabil pentru Apple și Facebook, gigantul din urmă având o creștere a profitului cu 79%, iar pentru Amazon a reprezentat o creștere a vânzărilor cu o treime față de aceeași perioadă a anului trecut. Odată cu achiziția Whole Foods, Amazon și-a crescut numărul de angajați cu 77%, iar în al 4-lea trimestru presimt că va avea un profit masiv, mai ales datorită sărbătorilor de iarnă. În polul opus, Facebook se confruntă cu o

Tesla a pierdut în ultimul trimestru aproximativ 671 milioane de dolari

Cred că foarte mulți dintre voi ați auzit în ultimii ani o mulțime de știri în legătură cu Elon Musk și realizările companiei acestuia – Tesla. Compania a avut o perioadă foarte bună de-a lungul timpului, a avut o mulțime de realizări notabile și a avut un profit impresionant. Însă lucrurile nu pot merge bine pentru totdeauna. Companiei i-a mers foarte prost în ultimul trimestru și a avut o pierdere de 671 de milioane de dolari, iar lucrurile rele pentru Tesla nu se opresc aici. Deși compania a promis că până la sfârșitul acestui an va ajunge să producă 5000

Qualcomm ar putea fi cumpărat pentru peste 100 de miliarde de dolari

În urma anunțurilor făcute de către Apple, în care au declarat că de anul viitor vor încheia colaborarea cu Qualcomm, se pare că a apărut o companie interesată de achiziția Qualcomm. Broadcom vrea să cumpere această companie pentru suma de 103,2 miliarde de dolari + acțiuni pentru întreaga companie, ori, dacă Qualcomm nu prezintă niciun interes pentru această ofertă, cei de la Broadcom sunt dispuși să ofere 70 de dolari / acțiune (cu 15,26 de dolari mai mult decât prețul actual). Dacă compania prezintă interes pentru a doua variantă, atunci va primi 60 de dolari cash și 10 dolari în

Cum sa ne protejam telefoanele cu Android impotriva furturilor de informatii

Utilizatorii de smartphone Android au acum la dispozitie cateva sfaturi de bun simt pentru a-si proteja telefonul de eventuale furturi de informatii importante.

Este foarte necesar sa citesti cu atentie aceste recomandari, avand in vedere ca unii dezvoltatori de aplicatii sustin ca ar sti cum sa aiba acces la informatiile de pe smartphone-ul tau in mai putin de 60 de secunde!

Iata ce  ne recomanda Loredana Botezatu, reprezentanta BitDefender, una dintre cele mai prestigioase companii care se lupta cu virusii si atacurile informatice.

  • ?    Nu pierdeti din vedere niciodata smartphone-ul atunci cand sunteti in public.
  • ?    Fiti atent la cum va este utilizat telefonul in cazul in care il imprumutati.
  • ?    Instalati un anti-virus pe smartphone.
  • ?    Nu pastrati informatii de job in telefon decat daca sunt criptate.

Aceste recomandari vin in urma unor cercetari asupra virusilor informatici realizate de BitDefender, in urma carora au fost descoperite  instrumentele care pot goli de informatii un smartphone in mai putin de un minut!

Atunci cand o aplicatie este instalata pe telefonul victimei, aceasta poate fi activata la comanda de catre un infractor cyber. Odata activat, trimite de la distant un cod catre telefonul respectiv si astfel uploadeaza contactele, mesajele, apelurile recente si istoria paginilor vizitate din browser catre spatiul dezvoltatorului in Android Cloud, fara ca posesorul telefonului sa-si poata da seama. Dupa ce s-au copiat, aplicatiile se dezinstaleaza automat astfel incat orice sansa de a fi descoperite este indepartata.

Pentru a obtine datele furate prin aceasta modalitate dintr-un smartphone, cyberinfractorul trebuie doar sa mearga la locatia dezvoltatorului de cloud, introduce parola generata de copia aplicatiei si pentru numai 5$ poate downloada toate datele golite de catre softul sinistru.

In mod oarecum ironic, dezvoltatorul a facut un anunt pe propriul site prin care informa utilizatorii acestor aplicatii ca daca nu platesc pentru datele pe care le-au furat in termen de 24 de ore de la furt, toata informatia va fi stearsa de pe site din respect si motive de securitate. Botezatu afirma totusi ca aceste informatii nu sunt de luat in seama.

Ultimul atac asupra telefoanelor Android intareste ideea ca acest sistem de o perare este cel mai atacat de pe planeta, procentul ridicandu-se la 76 in comparatie cu un trimestru in urma.

Unul dintre malware este foarte inteligent. De exemplu, o aplicatie numita Soundminer asculta conversatia de pe un telefon Android si este capabila sa recunoasca un cont de credit mentionat in conversatie. Dupa identifi carea numarului de cont, se furiseaza din conversatia care a fost inregistrata si il trimite la un infractor web.

Daca aceste randuri ii fac pe doritorii de telefoane Android sa ezite inainte de a cumpara un smartphone cu acest sistem de operare, trebuie sa spunem ca pe de alta parte sunt multi cei care spun ca beneficiile si calitatea unui telefon cu Android cantaresc mai mult decat a altor sisteme de operare cu o deschidere mai mica si cu o mai mica vulnerabilitate la atacuri informatice.

„Atacuri sunt peste tot” afirma JR Raphael in PC World. „raspunsul nu este sa-i blocam pe oameni ci doar sa ne luam masuri de precautie de baza”.

„Odata cu libertatea de a alege vine si o mare responsabilitate – si fie ca vorbim de web, fie de  smartphone-uri, compromisul este facut”.

2 Comments

  1. Thomas Răspunde
  2. nicoleta Răspunde

Reply