ITCmedia.ro este o platforma online de stiri, interviuri, analize si editoriale din domeniul telecom, IT, media si publicitate. ITCmedia.ro reuseste sa combine intr-un mod unic tot ceea ce ne impacteaza atat de mult astazi viata intr-o societate informationala ce se afla intr-o permanenta transformare.

ITCmedia.ro abordeaza intreg spectrul mediului digital, de la creatorii de continut, la producatorii celor mai avansate tehnologii, pana la furnizorii serviciilor si retelelor care fac posibila interactiunea tuturor, neuitandu-i bineinteles pe beneficiarii directi – utilizatori si consumatori.

Fie ca te interesezi de cele mai noi servicii de telefonie mobila si internet sau de cele mai tari site-uri, fie ca vrei sa fii la curent cu activitatea de pe retelele de socializare sau cu cele mai interesante descoperiri stiintifice, ai suficiente motive pentru a explora site-ul nostru.

Accesand ITCmedia.ro esti la curent cu lansarea ultimelor modele de telefoane mobile, tablete, gadget-uri si aplicatii. Tot aici afli noutati despre artistii tai preferati, despre festivaluri de filme, muzica si despre viata din companii si televiziune.

Mai mult decat atat, ITCmedia.ro urmareste sa informeze cititorii sai asupra ultimelor job-uri disponibile in toate aceste domenii.

Intra in fiecare zi pe ITCmedia.ro si exploreaza universul digital. Fii prietenul nostru pe Facebook si inscrie-te la newsletter pentru a beneficia de toate informatiile importante pe care le publicam zi de zi.