Cloud – mediul ideal de stocare al jocurilor video ale viitorului?

Află totul despre stocarea în cloud și jocurile video ale viitorului. Informații utile, previziuni și o scurtă istorie a spațiilor de stocat jocuri. La începuturi, spațiile pe care se stocau jocurile video se rezumau la casete (Atari 2500, Spectrum sau Nitendo 64), carduri de memorie (PS1, PS2) sau dischete de 5 inch și 3 inch. Ulterior, au fost lansat CD-urile, DVD-urile, stick-urile și hard disk-urile externe, ca astăzi stocarea să se facă pe servere. Iar perspectivele de viitor indică utilizarea masivă a mediilor de stocare în cloud. Astăzi, procentul companiilor care folosesc serviciile cloud au ajuns la 90%. Aplicațiile din

Patronul Canal 33, Alexandru Răducanu, va intra în Cartea Recordurilor cu cel mai lung talk show din lume: 72 ore și 18 minute!

Cel mai lung talk show de televiziune din lume a avut loc în România! Timp de mai bine de 72 de ore, patronul Canal 33, Alexandru Răducanu, a moderat fără întrerupere un talk show în care au fost invitate aproape 100 de personalități din economie, cultură, antreprenoriat, politică, jurnalism, sport, dezvoltare personală, spiritualitate. Performanța omului de televiziune Alexandru Răducanu reprezintă, de departe, cel mai important eveniment TV din România din ultima perioadă. Emisiunea-eveniment a început sâmbătă 14 martie ora 8 și s-a încheiat trei zile mai tîrziu, marți 17 martie, la câteva minute după ora 8. Încheierea cu succes a

”Les miserables” de Ladj Ly – un apel la trezire

Revelația incontestabilă a festivalului Cannes 2019 și reprezentant al Franței în competiția oficială a Oscarurilor din acest an la categoria ”Cel mai bun film străin”, filmul de debut al lui Ladj Ly, ”Les miserables”, este mai întâi de toate purtătorul unui mesaj social și umanist. Filmul este construit în jurul indemnului la unitate, asumare și responsabilizare într-o lume din ce în ce mai corodata de tensiuni și conflicte.  ‘‘Je fais appel à votre esprit d’équipe. La cohésion. Sans cohésion, pas d’équipe. Et sans équipe, on est seuls.” (‘‘ Fac apel la spiritul vostru de echipa, la coeziune. Căci fără coeziune

Tipuri de fraude cu cartele SIM

Cum se fură în zilele noastre? Prin mecanisme multiple: prin diverse mecanisme informatice, prin şantaj online, prin alte metode îndelung uzitate în societatea românească.   Pot fi fraudaţi nu numai clienţii finali ci şi firmele de telefonie sau firmele care furnizează diverse servicii de conţinut. Cum? Fiind şi primul şi ultimul pe lanţul de distribuţie. Presupunem că un client oarecare îşi cumpără o cartelă SIM. Îi schimbă planul tarifar de la cartelă la abonament şi începe să trimită SMS-uri cu suprataxă. Sau apelează numere cu  suprataxă (SVA). Numerele cu suprataxa sunt deschise pentru diverse tipuri de conţinut, cu diverşi furnizori.

CEDO stabilește criteriile pentru inregistrarea cartelelor pre-pay. Ce invatam?

La data de 30.01.2020, CEDO a decis intr-un caz impotriva Germaniei ca nu exista o incalcare a dreptului la viata privata in cazul legii germane de obligare a cetatenilor de inregistrare a datelor personale pentru cartele SIM pre-pay. Daca cititi doar titlul, s-ar putea sa se inteleaga ca CEDO da un “cec in alb”, iar legea romaneasca (care nu este nici pe departe similara – OUG 69/2019) ar trebuie sa fie OK. Povestea este insa mult mai complicata, si doar citirea intregii argumentatii si a contextului ne poate releva ceea ce deja indicam inclusiv in amicus-curiae trimis in noiembrie 2019

Cazul Caracal produce victime și în media: România TV și Antena 1 amendate de CNA

Consiliul Național al Audiovizualuluia a amendat posturile de televiziune România TV și Antena 1 pentru acuzații nefondate aduse în cadrul emisiunilor realizate de cele două televiziuni, referitoare la cazul Caracal. Analizând reclamațiile primite, CNA a monitorizat emisiunile de știri și dezbateri din intervalul 20 septembrie – 21 octombrie 2019, constatând încălcarea dreptului fiecărei persoane la propria imagine, prevăzut în Codul de reglementare a conținutului audiovizual, Amenzi aplicate de CNA Cea mai mare amendă a fost îmcasată de România TV, 25.000 lei, pentru emisiunea „Breaking News” difuzată în data de 18.10.2019, în timp ce Antena 1 a scăpat cu ”doar” 10.000

Industria de turism, influențată radical de tehnologiile mobile

Profesioniștii industrei de turism și călătorii s-au reunit la București în cadrul unui eveniment Amadeus Executive Event. Dezbaterile avute în cadrul acestui eveniment s-au centrat în jurul schimbărilor radicale pe care noile tehnologii le-au adus industriei. În 2018 erau 4 miliarde de utilizatori ai Internetului, dintre aceștia peste 3 miliarde folosind rețelele sociale. În acest context, un lucru important de subliniat este că în influențarea deciziilor luate de utilizatori, prietenii sunt de două ori mai influenți decât celebritățile și factorii de opinie. Tehnologia informației devine o componentă de bază, în toate domeniile industriei, iar adopția se realizează într-un ritm accelerat.

Mobil nelimitat proiect inedit al Telekom si Carrefour Romania

Cum au promis reprezentantii Telekom se extinde proiectul Mobil Nelimitat. Parteneriatul cu Carrefour Romania, ofera romanilor experiente deosebite in timp real. Proiectul extins in reteaua de magazine Carrefour Romania doreste sa aduca mai aproape de clienti cele mai bune si mai rapide servicii de telefonie si in acelasi timp acces la internet nelimitat. Prin acest proiect clientii se pot abona la serviciile Telekom in mai putin de 5 minute. Pasii ce trebuie urmati sunt simplii si rapid de indeplinit. Serviciul este unul inovator, intrucat permite achizitionarea de servicii prin contracte cu perioade nelimitate, astfel beneficiarii nu mai sunt conditionati prin

Modificari privind localizarea terminalelor mobile

Curtea de Justitie  UE a decis ca companiile din domeniul Telecomunicatiilor sa transmita serviciilor de urgenta detalii legate de localizarea terminalelor conectate prin numarul de urgente european 112, chiar daca acestea nu sunt au cartele SIM integrate. Masura a fost luata dupa un lung proces, intentat de rudele unei adolescente de 17 ani  din Lituania care a fost rapita si ucisa, in 2013. Fata contactase numarul de urgenta 112 insa din pricina procedurilor birocratice nu a putut identificata.  Conform asociatiei EENA, numarul de urgenta 112 nu poate fi apelat in opt state ale Uniunii Europene, daca terminalele nu sunt prevazute

Înlocuiește bureții căștilor pentru un sunet mai bun – ai accesorii utile la PadForce

Poate nu știai, dar bureții de la căști se pot schimba. După ce se deteriorează, aceștia nu mai permit ca sunetul să fie la fel de bun, vei auzi și alte sunete din exterior și nu vei mai înțelege nimic de la căști. Descoperă online gama variată de bureți pentru căști, de la Padforce!

Înlocuiește bureții căștilor pentru un sunet mai bun! Aceștia se aleg în funcție de material și bineînțeles în funcție de tipul și de dimensiunea căștilor. Magazinul online dispune de sute de produse de acest tip, ideale pentru ca sunetul din cască să fie mai plăcut. Dacă ești în căutare de bureti casti poți descoperi o varietate de astfel de produse, care să se plieze perfect pe nevoile tale.

Tot din acest magazin vei putea comanda bureți de schimb, benzi de schimb pentru căști, dopuri pentru căștile in-ear, accesorii, huse și accesorii pentru iPhone, dar și accesorii pentru smartwatch. Pe lângă gama largă de bureti, ai la dispoziție numeroase produse pentru a putea asculta podcastul preferat, muzica favorită sau chiar pentru a purta infinite conversații cu cei dragi ție.

Piese de schimb pentru unele dintre cele mai cunoscute branduri de căști

PadForce pune la dispoziția clienților o gamă largă de accesorii și piese de schimb pentru majoritatea brandurilor de căști, precum Beats, Bose sau Razer. Calitatea superioară a produselor nu va afecta sunetul sau alte funcții ale telefonului, căștilor sau ceasurilor inteligente. Așadar, poți comanda oricând ai nevoie piese de schimb pentru căști și alte accesorii pentru gadgeturile tale.

Beneficiezi de o varietate de benzi de schimb pentru căști și huse de protecție pentru benzile acestora. Fiecare produs conține toate informațiile necesare pentru a alege ceva potrivit pentru dispozitivele tale. În acest fel, nu vei greși în alegerea produsului. Totuși, dacă ai nevoie de asistență, o poți solicita direct de pe site. Echipa specializată te va îndruma către produsul potrivit nevoilor tale.

Dopurile pentru căști in-ear trebuie schimbate periodic tot pentru calitatea sunetului. În ele se pot integra particule mici de praf sau alte reziduuri care afectează sunetul și pot chiar să înfunde urechea. Din acest motiv, PadForce îți oferă posibilitatea de a alege dintr-o varietate de culori și modele pentru ca urechile tale să fie în siguranță, iar sunetul cât mai bun.

În materie de ceasuri inteligente, pe site vei găsi o mulțime de curele care să se potrivească mai multor ținute. Chiar dacă aceste tipuri de ceasuri au fost mereu cunoscute drept sport, poți alege o curea mai elegantă care să se integreze perfect în ținutele tale. Culorile și modelele lor se potrivesc atât doamnelor, cât și domnilor.

Suport pentru problemele tale

În marea majoritatea a cazurilor accesoriile regăsite la padforce.ro sunt compatibile cu o gamă largă de căști. Însă dacă încă stai pe ganduri, poți cere consiliere și te vei convinge 100% de alegerea pe care o vei face.

Dacă ești spre exemplu gamer, căștile joacă un rol crucial în arsenalul tău atunci când intri în lumea virtuală. Unii fac asta de plăcere, alții pentru testări sau chiar pentru că pot îmbina utilul cu plăcutul și câștigă și bani din asta. Oricum ar fi, căștile alese trebuie să redea un sunet impecabil și sa fie confortabil de purtat. În caz contrar, caută la PadForce bureții cu gel de răcorire a urechilor.

Dacă vrei să faci un cadou o curea de ceas, vrei să cumperi un set de bureți pentru tine sau dopuri pentru căști și nu știi ce să alegi, echipa îți stă la dispoziție! Pe site ai disponibil numărul de telefon la care poate fi contactată, alături de programul de funcționare și adresa de e-mail comenzi@padforce.ro.