Tesla Semi – primul camion electric

Pe piața camioanelor s-ar putea să apară un nou lider, și anume Tesla. Compania va lansa primul camion electric din lume, care este de-a dreptul impresionant. Elon Musk a prezentat acest camion drept un vehicul capabil să parcurgă 800 de kilometri după o singură încărcare, să transporte 36 de tone de marfă și să atingă 100 km/oră în 20 de secunde cu încărcătură maximă, respectiv 100 km/oră în doar 5 secunde fără încărcătură. Tesla Semi este dotat cu 4 motoare electrice independente, are acumulatori imenși și puternici, iar datorită tehnologiei Tesla MegaChargers, camionul poate să parcurgă 640 de kilometri după

eMAG Black Friday 2017 începe. Iată produsele reduse care te-ar putea interesa

eMAG dă startul celor mai mari reduceri din an. De Black Friday-ul acesta au anunțat reduceri masive și stocuri mai mari, iar printre milioanele de produse reduse s-ar putea ca unele din lista de mai jos să-ți facă cu ochiul. » 1.000 de telefoane Samsung Galaxy S7 de 32 GB la doar 1.499,99 lei; » 500 de Xbox One Slim de 500 GB la 599.99 lei; » 500 de laptopuri Lenovo IdeaPad (2 GB, 500 GB pe hard disk, procesor Intel Celeron N3060, ecran de 15,6 inch) la doar 499,99 lei; » 1.000 de televizoare LED Nei (81 cm, rezoluție

Un film vechi, dar bun

Cauți un film care să te prindă din primele momente, să fie și amuzant și psihologic și dramatic? Avem o propunere pentru voi! Good Will Hunting (1997) aduce pentru voi povestea unui geniu într-un context atipic. Will (Matt Damon) face parte dintr-o gașcă de cartier unde se împrietenește cu Chuckie (Ben Affleck) și, bonus, deține și cu un cazier bogat. Este reținut de mai multe ori, dar de fiecare dată reușește să convingă judecătorul că totul a fost o greșeală și în viitor lucrurile se vor îndrepta… dar o va face? Atunci când acesta era angajat la o facultate pentru

Black Friday 2017 la eMAG – tot ce trebuie să știi

Mai e puțin timp și urmează ziua cu cele mai mari și multe reduceri din an pe site-ul eMAG. Vineri, 17 noiembrie, va fi Black Friday la eMAG, iar cei de la companie s-au pregătit din timp. Tot ei estimează faptul că, în medie, un client va achiziționa 3-4 produse, iar suma totală a produselor vândute pe data de 17 noiembrie va fi de peste 75 de milioane de euro. Reducerile totale vor fi de peste 40 de milioane de euro pentru peste 2 milioane de produse disponibile pe eMAG și comercializate de către aceștia și de către cei peste

Rezultatele Alibaba de Singles Day (Black Friday-ul chinezesc)

Alibaba este cel mai mare site care se ocupă cu vânzarea produselor electronice. Este, ca o comparație, un fel de eMAG al Chinei, însă unul la dimensiunile statului la care se raportează. Astfel încât, dacă eMAG are 2.000 de angajați în cele 4 țări în care activează (România, Bulgaria, Ungaria și Polonia) și se raportează la un public de aproximativ 74 de milioane de locuitori, Alibaba are peste 50.000 de angajați și se raportează la peste 1 miliard 350 de milioane de locuitori. Pe data de 11 noiembrie, adică alaltăieri, a avut loc Singles Day, un fel de BF chinezesc.

Robot cu cetățenie arabă decapitat

În Arabia Saudită numărul de roboți-cetățeni a fost redus la zero, după ce Sophia –robotul, a fost decapitată într-o piață publică din Riyadh.   Sophia, robotul, a fost devenit din ce  în ce mai cunoscută în urma unor declarații privind cetățenia ei. Aceasta urma să fie executată după ce un grup de bărbați furioși au târât-o pe străzi pentru o execuție publică, stabilind încă un nou nivel de ,,progres”. Mulțimea a început să arunce cu pietre în ea, însă după ce au descoperit că exoscheletul din fibră de carbon era mai durabil decât au crezut, au legat un lanț în

Cum se desfășoară Black Friday în România la eMAG, Altex și Flanco

Black Friday a luat amploare la noi nu de foarte mulți ani, iar de atunci a suferit modificări majore din cauza goanei după bani a marilor magazine. Dacă la început Black Friday avea loc în ultima zi de vineri a lunii noiembrie și însemna o zi de reduceri masive, acum Black Friday a luat o mulțime de alte forme: unele magazine au Black Friday în fiecare anotimp (Altex), la altele Black Friday durează aproape o lună (Flanco), iar unele magazine respectă pe jumătate tradiția Black Friday, în sensul că la ele Black Friday durează o singură zi, vinerea, însă nu

Rezultatele magnaților (Google, Amazon, Facebook, Apple și Microsoft) în trimestrul 3 2017

Trimestrul 3 al anului 2017 (care cuprinde lunile iulie, august și septembrie) a fost unul bun pentru toți cei 5 magnați precizați în titlu. A fost foarte profitabil pentru Apple și Facebook, gigantul din urmă având o creștere a profitului cu 79%, iar pentru Amazon a reprezentat o creștere a vânzărilor cu o treime față de aceeași perioadă a anului trecut. Odată cu achiziția Whole Foods, Amazon și-a crescut numărul de angajați cu 77%, iar în al 4-lea trimestru presimt că va avea un profit masiv, mai ales datorită sărbătorilor de iarnă. În polul opus, Facebook se confruntă cu o

Tesla a pierdut în ultimul trimestru aproximativ 671 milioane de dolari

Cred că foarte mulți dintre voi ați auzit în ultimii ani o mulțime de știri în legătură cu Elon Musk și realizările companiei acestuia – Tesla. Compania a avut o perioadă foarte bună de-a lungul timpului, a avut o mulțime de realizări notabile și a avut un profit impresionant. Însă lucrurile nu pot merge bine pentru totdeauna. Companiei i-a mers foarte prost în ultimul trimestru și a avut o pierdere de 671 de milioane de dolari, iar lucrurile rele pentru Tesla nu se opresc aici. Deși compania a promis că până la sfârșitul acestui an va ajunge să producă 5000

New York City orașul viitorului

New York City devine serios în legătură cu pregătirea celor cinci districte ale sale pentru un viitor de înaltă tehnologie. Orașul a anunțat joi un program numit NYCx pentru a ajuta orașul să se pregătească mai bine și să modeleze viitorul.

NYCx se va concentra pe inovațiile viitorului, cum ar fi conectivitatea 5G, autoturismele sau inteligența artificială sau cum pot face orașul echitabil și durabil. NYCx va face acest lucru prin proiecte provocatoare, care încurajează antreprenorii să abordeze cele mai mari probleme ale orașului, la care oricine poate aplica.

Într-un proiect pe care puține orașe l-ar propune, New York recrutează oameni care să facă acest proiect realitate. De exemplu, un futurist senior va obține informații despre posibile schimbări culturale, economice și de mediu. Futuriștii spun ca o previziune bună poate evita pierderi de miliarde de dolari prin realizarea unor politici si decizii prescrise care pot avea un impact pentru 40 sau 50 de ani.

Unii dintre cei mai buni oameni de afaceri ai lumii, precum Elon Musk și Jeff Bezos, sunt considerați futuriști. Ei folosesc o filosofie orientată spre viitor pentru a-și schimba strategiile companiilor.

Ultimele eforturi ale New York-ului sunt concepute să fie proactive, mai degrabă decât reactive.

„Cei mai talentați ingineri si designeri pot construi lucruri care sunt banale, dar care fac foarte mulți bani sau pot construi lucruri care sa aducă beneficii oamenilor”, a declarat Miguel Gamiño, directorul departamentului de tehnologie din New York.

„Aceste proiecte incredibile pe care noi nu încercăm doar să aruncăm o privire după colț [pentru a vedea viitorul], ci  chiar să proiectăm acest colț”.

Gamiño, fost antreprenor, are un background în rolurile tehnologice municipale din El Paso, Texas, San Francisco și acum, New York. El a spus că este familiarizat cu modul în care guvernele se găsesc deseori încercând să recupereze noile tehnologii.

Expresia” singurul lucru care este constant este schimbarea „trebuie să fie ajustat la” singurul lucru constant este ritmul în creștere al schimbării „, a spus Gamiño.

Prima provocare este transformarea a 172 de hectare, mai exact a Insula Governors, într-un hub pentru testarea conectivității broadband.

În prezent, insula are servicii de tip spot cell și conectivitate Wi-Fi, potrivit lui Michael Samuelian, președintele Trust for Governors Island. Trei finaliști vor primi 25.000 $.

Samuelian ar dori ca insula să servească drept teren de testare a energiei și a deșeurilor inovatoare.

NYCx va avea, de asemenea, un consiliu de conducere, care va include directorul Rush Communications Russell Simmons, CEO-ul Oath Tim Armstrong și vicepreședintele General Electric, Beth Comstock.

„Este ca și cum am vorbi despre asigurarea împotriva incendiilor”, a spus Paul Saffo, care este președintele programului Studiile Viitorului de la Universitatea Singularity. „Ajută agenția să profite cât mai mult de resursele sale și împinge lucrurile spre termene de lungă durată”.

Sursă informații: cnn.com

Reply