Admiral, una dintre cele mai bune platforme cu jocuri de cazinou și pariuri sportive

Nu știu câți dintre voi ați auzit detalii despre Admiral, însă dacă sunteți pasionați de pariuri sportive și de jocuri de cazinou, atunci articolul ăsta a picat ca de minune pentru voi, asta fiindcă aici o să discut despre una dintre cele mai bune case de pariuri sportive online din țară. Deși Admiral a apărut pe piața online locală în luna iulie a anului trecut, se pare că platforma a adunat o mulțime de jucători în acest timp, care este unul relativ scurt. Platforma este autorizată, iar pasionații de pariuri sportive și de jocuri de noroc au intrat încă de

Una dintre cele mai mari greșeli făcute de către Facebook

Facebook a lansat în urmă cu 5 luni un algoritm care separă postările în care nu se investeau bani. Prin urmare, dacă nu băgai niciun ban în postările de pe pagina de facebook, atunci audiența ta era scăzută drastic, indiferent dacă aveai 100 de likeuri sau 300.000 de like-uri la pagină. Utilizatorii aveau două newsfeed-uri – Explore Feed și News Feed-ul normal. În primul dintre ele, oamenii găseau postările nepromovate, iar în cel de-al doilea, oamenii vedeau link-urile promovate și link-urile distribuite de prieteni. Aceasta schimbare a feed-urilor a fost disponibilă în 6 țări – Serbia, Slovacia, Sri Lanka, Bolivia,

Wonder Women ale României

Ne mândrim în fiecare zi cu voi – femeile, însă astăzi este o zi specială: este ziua voastră, a fiecăreia dintre voi și vrem să vă arătăm cât de mult însemnați pentru noi și pentru istorie. Tehnologia nu a fost din totdeauna, dar voi ați ajutat să devină ceea ce e. Fiecare femeie are un model profesional, însă puțini știu că de cele mai multe ori femeia în România a muncit de mult mai multe ori pentru realizările de-a lungul timpului, fiind propriul său model.   3 femei care ne-au impresionat și de care vrem să povestim astăzi:   Ana

Haz de necaz cu Telekom

Ieri s-au agitat o grămadă de oameni de pe internet, că vezi tu, a picat semnalul de la Telekom. Problema a persistat vreme de mai multe ore, de după-amiază până seara, iar în acest timp unii au ales să se enerveze și să nu câștige nimic, iar alții s-au decis să facă haz și să nu câștige nimic. Bine, poate ca să câștige niște like-uri pe facebook, adică tot nimic. Deși am crezut că grupul Junimea s-a dus de multă vreme, că au fost lăsați să între în el toți neamuzanții și au stricat hazul, se pare că prin grup

AȘA NU! Iată cum promovarea online nu este întotdeauna tocmai bună

Switch este un brand care deține 30 de magazine fizice prin Malaezia. Dorind să se afirme tot mai tare în fața celor peste 30 de milioane de locuitori ai țării asiatice, cei de la Switch s-au gândit că ar fi o idee bună să promoveze online niște reduceri substanțiale pentru 177 de produse, gândindu-se că astfel banii din reduceri ar asigura brandului o reclamă pe cinste. Și chiar au avut parte de o reclamă pe cinste, însă aceasta a fost, din păcate pentru ei, una foarte proastă. Și trebuie să înțelegem de ce. Că atunci când îți faci o expunere

5G la Jocurile Olimpice

Spectatorii de la Jocurile Olimpice de la Pyeongchang nu sunt doar obișnuiți să urmărească sporturile de iarnă, ci sunt și martorii celor mai performante jocuri olimpice din istorie. Companiile majore cum ar fi Samsung și Intel își dezvăluie tehnologia, inclusiv autovehiculele autonome, stațiile utile pentru realitățile virtuale și redarea video super-rapidă sunt și ele pe poziții. La cârma este 5G, tehnologia de rețea fără fir pe care utilizatorii de telefonie mobilă din întreaga lume au fost nerăbdători pentru a o adopta. Pyeongchang, un oraș cu doar 44.000 de persoane, a devenit în ultima perioadă unul dintre cele mai importante orașe.

Afaceri ECO pentru oraș

O jucărie de copii se transformă într-o opțiune de transport foarte atractivă pentru adulți. Orașele au nevoie de sisteme electrice precum scuterele, ca o alternativă accesibilă pentru a reduce traficul și poluarea aerului.   Scuterele electrice, care cântăresc între 30 și 40 de kilograme, ating viteze de aproximativ 25 km/h. Știm, nu este o viteză mare, însă pentru deplasarea în oraș este fix ceea ce ne trebuie! 🙂 De exemplu în luna septembrie, Santa Monica, California, a devenit primul oraș din S.U.A. care avea un serviciu de împărțire a scuterelor electrice. Utilizatorii găsesc și deblochează unul din cele peste 1000

Snapchat introduce noi feature-uri

Snapchat împărtășește (în sfârșit) rezultatele cu cei mai mulți utilizatori de profil, deoarece își intensifică eforturile de a concura cu Instagram.   Compania Snap a anunțat miercuri că va oferi utilizatorilor, precum celebrităților și bine cunoscuților social media influencers, mai multe informații despre modul în care postările lor sunt văzute de către ceilalți. Datele vor include vizionările totale de la Story și timpul petrecut de către utilizatorii Snapchat în vizionarea postărilor. Snapchat va oferi și defalcări în funcție de gen și poziția geografică. Anterior, vedetele și influențatorii au putut vedea numai vizionările totale pentru un Story actual pe Snapchat, o

Descarcă Overwatch gratuit

Overwatch este un joc interesant și foarte popular, iar după cum știți și voi, lucrurile bune costă mai mult. La fel și în cazul jocului Overwatch, este un joc bun, dar care costă 35 de dolari pe G2A, iar pe alte site-uri mai mult, l-am văzut chiar și la prețul de 50$. Unii nu vor să dea suma asta pe acest joc, nu sunt convinși că Overwatch își merită banii. Pentru ei am o veste bună. Cei de la Blizzard, creatorii acestui joc, au decis să ofere acces în mod gratuit la versiunea completă a Overwatch-ului, însă doar în perioada

Social media la un pas de a fi reglementata in Australia

Australia incepe sa apeleze la puterea legislativa pentru a constrange retelele sociale sa indeparteze continutul ofensator, acest lucru avand loc dupa ce Facebook a esuat sa actioneze decisiv pentru a elimina o pagina care contine numeroase stereotipuri rasiste privitoare la australienii aborigeni.

Facebook initial nu a facut nimic cu aceasta pagina, dupa care a disparut. Acum a iesit din nou la suprafata, fiind marcata ca „umor controversat”.

Reteaua sociala a facut ceva zgomot pe seama libertatii de exprimare, care aparent permite un umor controversat chiar daca include exprimari pline de ura. In acest sens, Ministrul pentru Broadband, Comunicatii si Economie Digitala a afirmat ca pagina este nepotrivita si ar trebui indepartata de pe reteaua sociala.

Facebook se pare ca a facut aceasta din moment ce pagina a contravenit legilor australiene care combat discriminarea rasiala.

Comisarul pentru Discriminari Rasiale si Reglementatorul pentru Media urmaresc incidentul cu mare atentie, iar Partidul Liberal din opozitie, care se presupune ca va prelua puterea la alegerile din 2013, a creat o politica care sa determine marii furnizori de social media sa isi intensifice si sa arate un grad mai mare de responsabilitate sociala corporativa decat s-a vazut pana in prezent.

Un alt motiv pentru reglementarea social media a izbucnit in octombrie 2012 de la cazul unei femei australiene, Jill Meagher, decedate in urma unui atac, care a adus in discutie potentialul pe care il are social media in a influenta procesele criminalilor. In urma arestului persoanei vinovate, pe Facebook au luat amploare paginile cu mesaje violente si ostile, autoritatile afirmand ca acestea ar putea prejudicia procesul.

Procurorul General Nicola Roxon s-a intalnit cu omologii sai statali si teritoriali pentru a discuta posibile modalitati pentru a reglementa social media.

Inainte de intalnire, procurorul Greg Smith a afirmat ca oamenii ar trebui sa aiba permisiunea de a da in judecata Facebook pentru postari defaimatoare in acelasi mod cum media traditionala poate fi trasa la raspundere pentru ceea ce scrie sau transmite.

„Oamenii ar trebui sa poate sa dea in judecata daca ceva defaimator apare pe Facebook”, a spus acesta reporterilor. „Problema este ca Facebook este fondat in America si din cate stim nu are un birou aici astfel incat este destul de scump si dificil sa faci acest lucru”.

„Ne-ar placea ca Facebook sa isi asume responsabilitatea pentru ce se publica in Australia si alte tari prin inregistrarea unui birou aici”.

Amintim cu aceasta ocazie ca si Romania a fost la un pas de a avea un birou Facebook in Bucuresti. Vezi cum am ratat aceasta ocazie.

Reply