General

Prin utilizarea site-ului web itcmedia.ro si/sau al oricarui alt serviciu conex cu acesta se considera ca ati citit, inteles si acceptat integral termenii si conditiile de utilizare ale site-ului.

Servicii

itcmedia.ro ofera serviciul de newsletter si alte servicii care vor fi facute publice.

Accesul la serviciul de newsletter,  la alte servicii sau facilitati ale siteului necesita inregistrarea dvs. cu un nume de utilizator si o parola. Va recomandam sa pastrati cu atentie aceste date, fara a le dezvalui unei alte persoane. itcmedia.ro nu va solicita niciodata prin e-mail sau telefon parola conturilor dvs.

Campanii

itcmedia.ro poate derula in sectiunile sale, in orice moment, campanii publicitare, concursuri sau promotii. Toate actiunile de acest tip derulate de itcmedia.ro nu necesita acordul vizitatorilor sau utilizatorilor site-ului. Dimensiunile, continutul si modul de afisare a acestor campanii, concursuri sau promotii nu necesita acordul vizitatorilor si poate fi schimbat oricand fara a necesita anuntarea prealabila.

Acces

Accesul la site este liber. De asemenea, itcmedia.ro permite vizualizarea, imprimarea si transmiterea informatiilor existente pe site fara impunerea vreunei obligatii, doar in scopuri personale, non-comerciale.

Scopul permis pentru utilizarea site-ului este obtinerea de informatii si accesul la serviciile oferite prin intermediul acestuia.

Drepturi de autor

Articolele si alte materiale informative postate pe sectiunile si paginile site-ului sunt realizate de itcmedia.ro si nu pot fi preluate, partial sau integral, postate si/sau difuzate in niciun scop fara acordul prealabil scris al administratorului site-ului.

itcmedia.ro va putea acorda unor terte parti dreptul de a prelua, posta sau difuza articolele si alte materiale informative postate pe site-ul sau in urmatoarele conditii:

  • preluarea, postarea sau difuzarea numai a primului paragraf al unui articol si/sau material informativ urmat obligatoriu de link-ul catre articolul si/sau materialul informativ respectiv postat pe itcmedia.ro;
  • preluarea, postarea sau difuzarea anumitor parti ale articolele si/sau materialelor informative postate pe itcmedia.ro numai cu indicarea ca sursa itcmedia.ro avand obligatoriu link atasat.

Este total interzisa preluarea, postarea sau difuzarea unui articol si/sau material informativ in forma sa integrala.

Solicitarea utilizarii, preluarii, postarii sau difuzarii continutului site-ului itcmedia.ro se va face la adresa de e-mail: pr[at]itcmedia.ro

In conditiile in care considerati ca o anumita postare pe site-ul itcmedia.ro va incalca un anumit drept, ca de exemplu dreptul de proprietate intelectuala, sunteti rugat sa trimiteti un email la pr[at]itcmedia.ro in care sa specificati in detaliu modul in care a fost incalcat acel drept pentru a permite administratorului itcmedia.ro sa remedieze cat mai bine aceasta situatie.

Modificari

itcmedia.ro isi rezerva dreptul de a suspenda, modifica, adauga sau sterge in orice moment portiuni ale continutului site-ului.

In anumite conditii, itcmedia.ro isi rezerva dreptul de a restrictiona accesul utilizatorilor la o parte sau la intregul continut al site-ului.

Mesaje transmise

itcmedia.ro ofera posibilitatea abonarii la newsletter-ul nostru cu noutati postate pe site, promotii sau alte informatii specifice.

Abonarea la newsletter-ul itcmedia.ro se face prin modalitatea double opt-in: introducerea emailului, dupa care urmeaza confirmarea prin apasarea pe un link trimis la adresa respectiva.

Orice persoana care primeste newsletter din partea itcmedia.ro se poate dezabona oricand doreste utilizand link-ul continut in partea de jos a fiecarui e-mail primit.

Orice problema referitoare la transmiterea de mesaje din partea itcmedia.ro poate fi semnalata folosind formularul de contact de pe site.

Confidentialitate

itcmedia.ro pastreaza confidentialitatea tuturor informatiilor colectate de la abonatii si utilizatorii sai si depune toate eforturile pentru a pastra securitatea acestor date.

itcmedia.ro va oferi partenerilor si colaboratorilor datele cu caracter personal ale abonatilor si utilizatorilor sai doar dupa consimtamantul acestora. Nu este necesara consimtamantul abonatilor si utilizatorilor itcmedia.ro in cazul in care site-ul transmite unor terte parti infomatii generale in care persoanele nu pot fi identificate.

Publicitate si continut furnizat de terte parti

Anumite parti ale continutului publicat pe itcmedia.ro, ca de exemplu comentariile la articole, pot fi furnizate de terte persoane. De asemenea, in interiorul continutului itcmedia.ro pot fi incluse sectiuni publicitare in care se vor afisa mesaje publicitare ale unor terte persoane. itcmedia.ro nu este responsabil sub nicio forma de continutul furnizat de terte persoane, indiferent daca acesta este publicitar sau nu. De asemenea, itcmedia.ro nu este responsabil de continutului paginilor externe la care se face trimitere din interiorul sau.

Rezolvarea eventualelor divergente

Orice divergenta reala sau presupusa va fi mai intai adusa la cunostina celeilalte parti. Partile implicate au obligatia de a depune toate eforturile pentru rezolvarea divergentelor pe cale amiabila, cu buna-credinta, prin discutarea directa de catre parti a problemelor semnalate. In cazul in care este necesar, partile vor apela mai intai la un mediator autorizat.