Admiral, una dintre cele mai bune platforme cu jocuri de cazinou și pariuri sportive

Nu știu câți dintre voi ați auzit detalii despre Admiral, însă dacă sunteți pasionați de pariuri sportive și de jocuri de cazinou, atunci articolul ăsta a picat ca de minune pentru voi, asta fiindcă aici o să discut despre una dintre cele mai bune case de pariuri sportive online din țară. Deși Admiral a apărut pe piața online locală în luna iulie a anului trecut, se pare că platforma a adunat o mulțime de jucători în acest timp, care este unul relativ scurt. Platforma este autorizată, iar pasionații de pariuri sportive și de jocuri de noroc au intrat încă de

Una dintre cele mai mari greșeli făcute de către Facebook

Facebook a lansat în urmă cu 5 luni un algoritm care separă postările în care nu se investeau bani. Prin urmare, dacă nu băgai niciun ban în postările de pe pagina de facebook, atunci audiența ta era scăzută drastic, indiferent dacă aveai 100 de likeuri sau 300.000 de like-uri la pagină. Utilizatorii aveau două newsfeed-uri – Explore Feed și News Feed-ul normal. În primul dintre ele, oamenii găseau postările nepromovate, iar în cel de-al doilea, oamenii vedeau link-urile promovate și link-urile distribuite de prieteni. Aceasta schimbare a feed-urilor a fost disponibilă în 6 țări – Serbia, Slovacia, Sri Lanka, Bolivia,

Wonder Women ale României

Ne mândrim în fiecare zi cu voi – femeile, însă astăzi este o zi specială: este ziua voastră, a fiecăreia dintre voi și vrem să vă arătăm cât de mult însemnați pentru noi și pentru istorie. Tehnologia nu a fost din totdeauna, dar voi ați ajutat să devină ceea ce e. Fiecare femeie are un model profesional, însă puțini știu că de cele mai multe ori femeia în România a muncit de mult mai multe ori pentru realizările de-a lungul timpului, fiind propriul său model.   3 femei care ne-au impresionat și de care vrem să povestim astăzi:   Ana

Haz de necaz cu Telekom

Ieri s-au agitat o grămadă de oameni de pe internet, că vezi tu, a picat semnalul de la Telekom. Problema a persistat vreme de mai multe ore, de după-amiază până seara, iar în acest timp unii au ales să se enerveze și să nu câștige nimic, iar alții s-au decis să facă haz și să nu câștige nimic. Bine, poate ca să câștige niște like-uri pe facebook, adică tot nimic. Deși am crezut că grupul Junimea s-a dus de multă vreme, că au fost lăsați să între în el toți neamuzanții și au stricat hazul, se pare că prin grup

AȘA NU! Iată cum promovarea online nu este întotdeauna tocmai bună

Switch este un brand care deține 30 de magazine fizice prin Malaezia. Dorind să se afirme tot mai tare în fața celor peste 30 de milioane de locuitori ai țării asiatice, cei de la Switch s-au gândit că ar fi o idee bună să promoveze online niște reduceri substanțiale pentru 177 de produse, gândindu-se că astfel banii din reduceri ar asigura brandului o reclamă pe cinste. Și chiar au avut parte de o reclamă pe cinste, însă aceasta a fost, din păcate pentru ei, una foarte proastă. Și trebuie să înțelegem de ce. Că atunci când îți faci o expunere

5G la Jocurile Olimpice

Spectatorii de la Jocurile Olimpice de la Pyeongchang nu sunt doar obișnuiți să urmărească sporturile de iarnă, ci sunt și martorii celor mai performante jocuri olimpice din istorie. Companiile majore cum ar fi Samsung și Intel își dezvăluie tehnologia, inclusiv autovehiculele autonome, stațiile utile pentru realitățile virtuale și redarea video super-rapidă sunt și ele pe poziții. La cârma este 5G, tehnologia de rețea fără fir pe care utilizatorii de telefonie mobilă din întreaga lume au fost nerăbdători pentru a o adopta. Pyeongchang, un oraș cu doar 44.000 de persoane, a devenit în ultima perioadă unul dintre cele mai importante orașe.

Afaceri ECO pentru oraș

O jucărie de copii se transformă într-o opțiune de transport foarte atractivă pentru adulți. Orașele au nevoie de sisteme electrice precum scuterele, ca o alternativă accesibilă pentru a reduce traficul și poluarea aerului.   Scuterele electrice, care cântăresc între 30 și 40 de kilograme, ating viteze de aproximativ 25 km/h. Știm, nu este o viteză mare, însă pentru deplasarea în oraș este fix ceea ce ne trebuie! 🙂 De exemplu în luna septembrie, Santa Monica, California, a devenit primul oraș din S.U.A. care avea un serviciu de împărțire a scuterelor electrice. Utilizatorii găsesc și deblochează unul din cele peste 1000

Snapchat introduce noi feature-uri

Snapchat împărtășește (în sfârșit) rezultatele cu cei mai mulți utilizatori de profil, deoarece își intensifică eforturile de a concura cu Instagram.   Compania Snap a anunțat miercuri că va oferi utilizatorilor, precum celebrităților și bine cunoscuților social media influencers, mai multe informații despre modul în care postările lor sunt văzute de către ceilalți. Datele vor include vizionările totale de la Story și timpul petrecut de către utilizatorii Snapchat în vizionarea postărilor. Snapchat va oferi și defalcări în funcție de gen și poziția geografică. Anterior, vedetele și influențatorii au putut vedea numai vizionările totale pentru un Story actual pe Snapchat, o

Descarcă Overwatch gratuit

Overwatch este un joc interesant și foarte popular, iar după cum știți și voi, lucrurile bune costă mai mult. La fel și în cazul jocului Overwatch, este un joc bun, dar care costă 35 de dolari pe G2A, iar pe alte site-uri mai mult, l-am văzut chiar și la prețul de 50$. Unii nu vor să dea suma asta pe acest joc, nu sunt convinși că Overwatch își merită banii. Pentru ei am o veste bună. Cei de la Blizzard, creatorii acestui joc, au decis să ofere acces în mod gratuit la versiunea completă a Overwatch-ului, însă doar în perioada

TESTUL REALITĂȚII, EXPERIENȚA VR

 

Marile branduri o folosesc în campaniile lor publicitare, iar oamenii pasionați de călătorii revăd locurile dragi din lumea întreagă. Cei care vor să viziteze un colț ascuns devin martori ai propriului vis în timp real. Toate aceste elemente au la bază un singur adevăr: realitatea virtuală.

 

Fenomenul VR a luat amploare în ultimii ani și a devenit o metodă creativă de a atrage atenția asupra unor experiențe la care nu multe persoane au acces. Fie că vorbim de turism, de alimentație sau de fashion, stimulii vizuali care oferă oamenilor amintiri de neuitat se rezumă la acești doi termeni: „realitate” și „virtuală”.

 

Singura problemă a VR: cerințele de sistem. La sfârșitul anului trecut, Oculus dorea să rezolve această complicație. Noua tehnologie cu care compania intra pe scena utilizatorilor se numește Asynchronous Spacewarp (ASW). Tehnica generează cadre extrapolate din cele folosite în contextul unor experiențe trecute, de la aplicația de realitate virtuală. Conceptul ar funcționa pe baza unui obiectiv simplu: o experiență fluentă. Slăbiciunea semnalată de la bun început a fost intervalul de timp în care se afișau cadrele. Din fericire, sistemul decide automat dacă aplicația are nevoie de timp suplimentar pentru randare.

 

O companie mai puțin cunoscută, TPCAST, promitea de asemenea lansarea unui produs de primă serie care să le permită utilizatorilor să plece de lângă computer atunci când se bucură de experiența VR. Conform publicației Engadget, dispozitivul a fost un produs al Vive X. Gameri din toată lumea aveau promisiunea unei soluții optime pentru a face trecerea de la sistemul cu fire la soluția fără fire.

 

Toate detaliile ce țin de partea tehnologică a experienței VR țin de rezolvarea unor probleme de utilizare. Se încearcă o evoluție rapidă a sistemului, mizând pe rezultatul final al procesului: ceea ce are aplicația de oferit utilizatorilor, într-o formă cât mai atractivă și mai eficientă.

Dar ce contează cel mai mult? La final, cei care au ultimul cuvând sunt tot oamenii de acasă.

 

Conform site-ului oficial al companiei de telefonie mobil[, Vodafone România a creat o campanie care a ilustrat meseriile viitorului cu ajutorul realității virtuale.

 

În luna martie, Grolsch i-a urmat exemplul. Astfel, pe site-ul lor, cei de la brand-ul de bere au oferit mai multe informații despre lansarea în premieră în România a unei campanii prin care ambalajul de doze poate deveni schelet pentru ochelari VR. Cu ajutorul lor, consumatorii pot vedea o imagine 360 din toate unghiurile. Pe canalul de YouTube se regăsesc mai multe clipuri care îi pot încânta pe fanii „experimentaliști”.

 

Experiențele VR au cucerit lumea întreagă, nu doar România. Prin urmare, cei de la Magid au realizat un sondaj pe două grupuri de participanți, cu vârste cuprinse între 18 și 64 de ani. Aceștia au fost intervievați în preajma sărbătorilor de iarnă, iar comportamentul de cumpărare a unor produse VR a fost luat ca indicator al impactului realității virtuale în viața consumatorilor.

 

„Datele arată că nivelul de interes pentru VR este semnificativ după doar un an de activitate de marketing reală.”, declară Mike Bloxham, SVP la Magid.

 

După cum a adăugat și în interviul său publicat pe Adweek, Bloxham transmite un mesaj important: chiar și conținutul poate fi o provocare.

 

„În prezent, identificarea unui conținut original, cu care să nu te fi întâlnit până acum, este o raritate, iar cel inaccesibil devine un punct de atracție. Aceasta este o oportunitate pentru creatorii de conținut în următorii ani”, completează conducerea Magid.

 

 

 

Surse poze:

https://www.wareable.com/

www.instagram.com

 

Reply